| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fordele ved øget hjertefrekvens under træning

  Selvom det er ingen hemmelighed, at motion er godt for dig, kan fordelene ved en øget hjertefrekvens under træningen ikke være så indlysende. Eksperter fra Mayo Clinic indikerer, at du høste de fleste sundhedsmæssige fordele, når din puls stiger, mens du træner på et moderat eller kraftig intensitetsniveau. Udover toning op og tabe vægt med en konsekvent motion, øget hjertefrekvens under træningen har en positiv indvirkning på din krops kemi. Cirkulation

  Ifølge Heart, Lung og Blood Institute ved National Institutes of Health, moderat og energisk intensitet øvelser styrke din hjertemusklen. Som dit hjerte bliver stærkere, er det i stand til at pumpe mere blod i hele kroppen og opfanger mere ilt fra lungerne. Når iltindholdet i blodet stiger, de små kapillærer eller blodkar i hele kroppen er i stand til at udvide og levere mere ilt til dine væv. Ilt er afgørende for at holde dine celler sunde. Som mere ilt er leveret til cellerne, er det ombyttes til affaldsprodukter, der er taget væk gennem blodbanen og frigjort fra din krop. En stigning i omløb hjælper dig med at slippe af toksiner hurtigere
  Immunitet

  Som din puls stiger, næringsstoffer, antistoffer og hvide blodlegemer -. Celler, der bekæmper sygdommen - flyde lettere i hele kroppen. Du er i stand til at bekæmpe infektioner nemmere og reparere beskadigede væv hurtigere. En stigning i omløb fra motion kan også udløse frigivelse af hormoner, der kan advare dine immunceller tidligt for antaste bakterier eller virus. En tidlig advarsel giver disse celler en chance for at kæmpe og ødelægge disse bugs før de begynder at tage fat i din krop.
  Stress Reduktion

  En øget hjerte sats fra motion ændrer balancen i kroppens cirkulerende hormoner. Som din puls går op under træningen, er neurohormones, såsom endorfiner, frigives til blodbanen og cirkulerer mere effektivt i hele din krop. Disse hormoner fungerer som naturlige smertestillende og sætte dig i godt humør. Fordelen fra stigende niveauer af cirkulerende endorfiner varer i timevis over din umiddelbare træning, så din krop til at slappe af, reducere stress og modvirker depression.
  Overvejelser

  Hvis du ' ve aldrig har udøvet før, tjekke med din læge først for at bestemme den bedste form for motion til at starte med. American College of Sports Medicine anbefaler, at voksne gør en form for moderat intensitet motion fem dage om ugen i mindst 30 minutter. Mens små til moderate stigninger i din puls fra motion har alle de tidligere nævnte fordele, der arbejder ud for meget eller for voldsomt kan være skadelige. Overdrive det i fitnesscentret eller i løbet af din yndlingssport kan lægge unødig stress på din krop, herunder dit hjerte.