| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan bruges Sikringsanlæg Træningsmåtter

  En billig og mere behageligt alternativ til hjemmet øvelse buffs, sikringsanlæg gulvmåtten er en fantastisk måde gøre et rum til et hjem gym. Det giver komfort til gulvøvelser som yoga og pilates. Måtterne er også hård nok til at understøtte motion udstyr som vægtbænken og løbebånd. De kommer i flere farver og mønstre. Der er helt sikkert noget derude til at matche din smag. Sikringsanlæg Træningsmåtter er også nemme at installere, hvis du følger anvisningerne nøje. De har også mange anvendelsesmuligheder. Ting du skal
  Målebånd
  kridtstreg
  Kraftige hobbykniv Salg Grease pen
  Broom
  Rengøring forsyninger
  Vis Flere Instruktioner
  Installation Sikringsanlæg Floor Mats
  1

  Mål plads til de sikringsanlæg Træningsmåtter. Måle både længde og bredde. Skriv disse tal ned. Du får brug for dem i det næste trin.
  2

  Køb de måtter. Find dem, der passer dit design smag og motion behov. Brug dine målinger for at afgøre, hvor mange af de sikringsanlæg gulvmåtter at købe. Tal med salg professionel at få en præcis optælling.
  3

  Rens dit gulv. De sikringsanlæg gulvmåtter brug for en ren, glat og tør overflade for installation. Dette kan betyde at skrubbe væk ting som voks, snavs og olie. Sørg for, at gulvet er helt tørt, før du fortsætter.
  4

  Forbered gulvet ved at dividere længden og bredde målinger i halve. Det endelige antal er din midtpunktet. Måle gulvet på alle fire sider af rummets gulv, der markerer midtpunktet på hver side. Lav en kridtstreg mellem de to bredde midtpunkter og længde midtpunkter. Linjerne skal krydse skabe et midtpunkt. Gulvet er nu også opdelt i kvartaler.
  5.

  Begynd i øverste højre kvadrant, der ligger den første sikringsanlæg gulvmåtten. Det vil passe stramt ind i hjørnet skabt af krydsende længde og bredde streger. Interlock en anden måtten til højre for den første. Fortsæt, indtil du når muren. Skær det sidste måtten til at passe.
  6

  starte den næste linjer måtter over den første måtten. Gør dette på samme måde som den første. Gentag indtil kvadrant er fyldt. Skær den sidste række af måtter som er nødvendige for at passe på gulvet. Nogle sikringsanlæg gulvmåtter skal lægges i samme retning.
  7

  Gå til næste kvadrant. Gentag trin 5 og 6. Start altid på hjørnet, hvor bredde-og længde streger mødes, flytte vandret mod væggen med hvert installeret mat.
  Brug af Mats
  8

  Udfør yoga, gymnastik eller enhver øvelse, der kræver en polstret overflade på disse måtter. Bare samle klassen og begynde. De sikringsanlæg Træningsmåtter gøre en meget tyk, skridsikker overflade, der er fantastisk til at forebygge skader, samtidig med at komforten under træningen.
  9

  Udskift gulvet i en daginstitution eller børnehave med sikringsanlæg Træningsmåtter. Flyt dine møbler, ligesom du ville en normal gulv. De sikringsanlæg Træningsmåtter vil tillade børnene at spille uden de normale skader opnået gennem kontakt med et hårdt gulv. Det giver også lærerne mulighed for at komme ned i gulvet og bliver flere hænder på med børnene på den komfortable gulvet.
  10

  Rengør måtter ved støvsugning, tørre og fejning. Brug alle metoder, der anvendes med en normal gulv. Disse overflader får beskidte og kræver hyppig rengøring. Bare tage sig til kun at bruge en let fugtig moppe ved rengøring, fordi pooling vand potentielt kan sive gennem revner, hvor måtterne interlock. Ryd op spildt væske hurtigt af samme grund.
  11

  sikringsanlæg Træningsmåtter som en måde at beskytte gulve fra midlertidig og potentielt skadelig brug. Tungt udstyr som motion maskiner, stole og borde kan ødelægge et gulv. Sikringsanlæg motion måtter er let at placere og fjerne.