| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvilke typer af Yoga Klasser Er der?

  Under en yoga klasse kan være en rigt givende fysisk og følelsesmæssig oplevelse. Dog er forskellige stilarter af yoga passer bedst til forskellige typer af mennesker. Nogle mennesker kan sætte pris på en langsom bevægelse, åndeligt fokuseret yoga klasse, mens andre mennesker måske nyde en mere fysisk anstrengende yoga klasse. Det er bedst at forstå nogle af de forskelle i yoga typer før indskrive i en yoga klasse for at sikre, at klassen vil være en givende, afslappende oplevelse. Hatha Yoga Klasser

  Hatha yoga er den mest populære form for yoga i USA, og er fundamentet for alle de andre forskellige yoga stilarter. Hatha yoga klasser fokus på væske og metodisk udgør kaldes asanas og omfatter ånde integration inden for hver bevægelse. Hatha yoga klasser er normalt begynder yoga klasser, der tillader læger at lære grundlæggende yogastillinger at mindske stress, strække og langstrakt kroppen og opbygge muskelmasse.
  Bikram Yoga Klasser
  < p> Bikram yoga klasser er de mest utraditionelle form for yoga klasser. Bikram yoga klasser udføres i lokaler, der er blevet opvarmet mellem 95-105 grader Fahrenheit. Denne type yoga er baseret på princippet om, at kroppen vil blive renset for urenheder gennem sved og muskler løsner, at deltagerne vil opleve at udføre denne form for yoga. Bikram yoga indarbejder muskulær udholdenhed og styrke med vægttab teknikker og hjerte-kar fleksibilitet teknikker. Denne stil af yoga siges at være gavnlig på at fremme optimal fleksibilitet og samtidig tilskynde skadesforebyggelse.

  Ashtanga Yoga Klasser

  Ashtanga yoga klasser er ikke for begynder yoga entusiaster. Ashtanga yoga er en atletisk form for yoga, der koordinerer vejrtrækning teknikker med løbende kropsholdning serier, der resulterer i intense svedt og omfattende indre varme. Denne type af anstrengende power yoga er stærkt fysisk krævende og i sidste ende forbedrer udøverens fleksibilitet, cirkulation og kraft. Ashtanga yoga fører også til et klart sind og fast krop.
  Kundaline Yoga Klasser

  Kundalini yoga er en mere åndelig yoga type. Denne type yoga klasse er mentalt og fysisk krævende. Praktiserende fokus på aktivering af rygsøjlen energi fra sin base og opad fører det gennem vejrtrækning, mægling og besværgelser teknikker, mens fordybe gennem en række hurtige bevægelser udgør.
  Kripalu Yoga Klasser
  < p> Kripalu yoga klasser er bevidsthed bevidsthed yoga klasser, der ikke er fokuseret på passiv målte succes. Rahter, Kripalu yoga lærer praktiserende læger til at opdage åndelige og følelsesmæssige hæmninger, der kan hindrer deres liv. Kripalu yoga består af tre trin. Det første skridt udforsker kroppens potentiale og samtidig studere arbejdsstillinger. Det andet skridt dyrker indre bevidsthed og koncentration, mens du holder stillingerne i længere perioder. Det tredje trin indebærer guidet meditation gennem spontane og ubevidste kropsholdning bevægelser.