| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Yoga Poses Fordele

  Yoga er et sind-krop praksis, der er ekstremt populær i USA. I 2007 praktiserede 13 millioner amerikanere eller anden form for yoga. Sanskrit ordet yoga betyder bogstaveligt åg eller union. Det betyder vejen til opdagelse og forening med sjælen. Den yoga fleste vesterlændinge praksis indebærer en række fysiske arbejdsstillinger eller asanas, der styrker og tone kroppen og giver samtidig psykiske fordele. Folk praksis yoga af mange årsager, som alle er væsentlige, hvis de forbedrer livskvaliteten. Betydning

  tredje led af klassisk eller Ashtanga yoga kaldes Asana eller kropsholdning. Asanas er ikke blot fysiske øvelser. I stedet, de tog hver nerve, kirtel, og muskler i kroppen, samtidig med disciplinere sindet. Ifølge B.K.S. Iyengar er "Lys på yoga", "yogien erobrer kroppen ved den praksis asanas og gør det til en fit køretøj for ånden." Ved at praktisere asanas yogien udvikler balance, udholdenhed, fysisk styrke, fleksibilitet, muskeltonus og stabilitet i sindet.
  Overvejelser

  mave og tarme skal være tom, når praktisere yoga. Tøj skal være passende til temperaturen i rummet, og bør ikke være så stramme som for at begrænse bevægelse eller vejrtrækning. Åndedrættet bør ikke holdes i stedet bør det være afslappet og naturlig. For at undgå skader, praksis kun under vejledning af en erfaren, intuitiv lærer. Du bør aldrig tvinge din krop ud over dens kapacitet, bør heller ikke du tillader en lærer at tvinge dig. Stop, hvis du føler smerte - det er et tegn på en forkert kropsholdning eller fysisk skade. Under menstruation kvinder ofte rådes til ikke at gøre omvendt arbejdsstillinger. Også hvis du er gravid, spørg din lærer for at få vejledning og undgå enhver asanas, især vride arbejdsstillinger, der snøre maven.

  Typer
  p Der er flere grundlæggende typer af yogastillinger: stående arbejdsstillinger, balancering stillinger, omvendte stillinger, back-bøjning og vridning stillinger, frem-bøjning, siddestillinger og afslapning /tilbagelænet arbejdsstillinger. Asanas er opkaldt efter vegetation - f.eks udgøre træ eller en lotus udgøre. Nogle er opkaldt efter insekter, såsom græshopper eller skorpion, eller for dyr - fisk, skildpadde, frø, eller nedadvendte hund positur. Der er også fiskehejre, påfugl og svane udgør. De heroiske figurer Virabhadra og Hanuman, søn af Wind, har også positurer opkaldt efter dem.
  Fordele

  Dokumenteret medicinsk gavn for alle yogastillinger omfatter øget styrke, lindring af stress og angst, og sænket blodtryk. Men hver type udgøre har unikke fordele. Stående arbejdsstillinger udvikle magt og stabilitet i nederste del af kroppen og støtte i fordøjelsen, omsætning, mobilitet, balance, kropsholdning, og mental fokus. Balancing arbejdsstillinger udvikle poise, koncentration, koordination og kontrol over din krop. Omvendt arbejdsstillinger modvirke effekten af ​​tyngdekraften, stimulere hjernen, organer og kirtler og forbedre fordøjelsen og elimination. Back-bøjning arbejdsstillinger holde ryggen smidig og frigive følelsesmæssig energi. Twisting arbejdsstillinger afgifte kirtler og organer, og forbedre cirkulation til rygsøjlen. Forward-bøjning arbejdsstillinger dulme nervesystemet og øge blodcirkulationen. Siddende og afslapning /tilbagelænet arbejdsstillinger reducerer træthed, beroliger nervesystemet, støtte i fordøjelsen og elimination, samt sætte fokus på sindet.
  Ekspert Insight

  Forskning tyder på, at yoga har positive fordele. Virkningerne af yoga er blevet undersøgt på lændesmerter, astma, vægttab, kræft overlevende, og behandling af psykiske lidelser. Ifølge en oktober 2006 studie i Psycho-Oncology, havde brystkræft overlevende, der deltog i en syv-ugers yogaprogram forbedret deres livskvalitet, følelsesmæssig funktion og fysisk kondition, og færre negative gastrointestinale symptomer. Men ifølge National Institutes of Health, er flere undersøgelser, før de endelige konklusioner kan drages om yoga brug for særlige sundhedsmæssige forhold.