| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Grow Taller ved at gøre Yoga

  Yoga er en meget gavnlig form for motion, der ikke kun forbedrer styrke, balance og fleksibilitet, men det kan også hjælpe langstrakt rygsøjlen. Teknisk set, hvis du er en fuldvoksen voksen, vil yoga ikke gøre dig "vokse", som det ikke kan øge længden af ​​dine knogler. Dog kan yoga hjælpe dig synes højere ved at strække rygsøjlen, skaber plads mellem ryghvirvler og hjælpe dig med at udvikle musklerne til at støtte denne udvidelse. Yoga kan også forbedre din kropsholdning og korrekt krumning i rygsøjlen, hvilket gør dig vist højere over tid. Nogle mennesker hævder at have vundet så meget som tre inches ved jævnligt at praktisere yoga. Instruktioner
  1

  Fokus på dit åndedræt. Ånde kontrol er en vigtig del af yoga og en nøglekomponent i forlængede rygsøjlen. I hver yogastilling, arbejde på at forlænge rygsøjlen, som du inhalerer gennem næsen. Som du udånder gennem næsen, forsøger at flytte dybere ind i stillingen uden at tvinge din krop.
  2

  Lær korrekt justering. For de fleste fordele, lære korrekt tilpasning af basale udgør under øjet af en uddannet instruktør. Selv basale rejser, såsom Tadasana (Mountain Pose), vil hjælpe dig med at lære at forlænge din rygsøjle i to retninger, som du forlænge dit haleben mod gulvet, mens du flytter lumbal og alt over opad.

  3

  Practice siddende drejninger. Siddende twists såsom Ardha Matsyendrasana (Halvdelen Lord of the Fishes Pose), give mange fordele, herunder at forlænge rygsøjlen, øge spinal rotation og bygge styrke i de muskler, der støtter rygsøjlen --- som alle vil hjælpe dig med at stå højere. Oprettelse længde i ryggen, som du twist, er nødvendig for at undgå spinal kompression og skade. Som du indånder, forlænge gennem toppen af ​​hovedet, og drej som du udånder.
  4

  Practice backbends. Enkle backbends såsom Setu Bandha Sarvangasana (Bridge Pose), bidrage til at styrke og strække rygsøjlen. Backbends er også fremragende til at reducere stress og øge energi.
  5.

  Vær tålmodig. Ved at praktisere yoga to gange om ugen, vil du snart begynde at mærke en forbedring i din kropsholdning, men det kan tage lidt tid at opbygge styrke i din ryg og korrekt spinal krumning.