| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Free Motion Plan for mænd

  Nogle mænd føler sig intimideret og bekymret, at de ikke kan være fleksibel nok til at gøre yogastillinger. Da yoga startede med mænd, de fleste udgør passer til deres kroppe godt. Overkroppen styrke er fremhævet i mange af arbejdsstillinger. Hvis du er på udkig efter en gratis øvelse plan, du kan gøre derhjemme, vil yoga få din krop i bevægelse og dit sind langsommere. Og alt hvad du behøver, er en yogamåtte. Fordele ved Yoga, hvis du er en atlet

  For mænd, der er i sport, kan yoga forbedre deres spil. Yoga kan lære en atlet at trække vejret ordentligt, bevare roen under varmen i konkurrencen, og udvikle fleksibilitet og udholdenhed. Der er en række faglige mandlige atleter, der praktiserer yoga. De fleste sportsgrene involverer bruger de samme muskler igen og igen, hvilket kan resultere i skader. Yoga hjælper counter disse gentagne handlinger, justere rygsøjlen, styrke kernen og bringe balance i hele kroppen. Det er et perfekt supplement til den standard sports rutine.
  Fordele for mænd der ikke kan lide konkurrence

  mænd, der ikke kan lide at konkurrere, er du heldig, yoga, fordi ikke er en konkurrencesport. Alligevel er det opbygger styrke og udholdenhed med ekstra fordele, og det kan lindre stress og sænke risikoen for hjertesygdomme, forhøjet blodtryk og depression
  The Yoga Plan: Sun Salutations
  .

  Surya Namaskar eller "sol hilsen", er en fantastisk måde at starte din dag. Denne serie af stillinger hjælper strække kroppen, opbygge styrke, øge fleksibiliteten og forbedrer blodcirkulationen og vejrtrækning. Som du øge tempoet og øge antallet af sol hilsener, du gør, får du fordelene ved en cardio workout som godt. Vær opmærksom på, hvordan du trækker vejret, som du bevæger dig gennem denne serie.
  Sun Salutation Steps

  1.. Start i Tadasana (bjerg udgøre) med dine hænder ved din side, eller i bøn position (namaste) .2. Inhale og feje armene op, strække dem højt over dit hoved. Du vil være i en svag ryg bend.3. Bøj fra hofterne til at bringe dit hoved til dine knæ (uttanasana) .4. Sæt begge hænder på jorden og bringe din venstre ben tilbage i en lunge.5. Bring din højre fod tilbage, så din krop er i planke (chaturanga Dandasana) .6. Langsomt sænke din krop til ground.7. Medbring dit hoved op, mens glider din scapulae ned til "up hund" (urdhva mukha Svanasana) .8. Bring din venstre ben frem i en lunge.9. Bøj fra hofterne til at bringe dit hoved til din knees.10. Bring dine arme over dit head.11. Håndfladerne sammen til bøn position.
  Komme videre med din yoga praksis

  Som du fortsætte din yoga praksis, bygge videre på dit repertoire ved at lære nye stillinger for at supplere dem, du nu kender, eller lære arbejdsstillinger, der gavner et bestemt område af kroppen.