| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fibromyalgi Yoga Rutiner

  Fibromyalgi er en neuromuskulær tilstand, der forårsager muskelsmerter og stivhed. Blid yoga strækninger er en god måde at opretholde condition samtidig undgå smertefulde microtears i musklerne. Sørg for at du drøfte eventuelle fitness rutine med din læge først, og at du allerede efter hvad smertebehandling og andre protokoller hun har ordineret. Før du starter

  Yoga kan være en høj intensitet sport, men folk med fibromyalgi bør ikke deltage på dette niveau. Gå efter blide strække, og stoppe, før du føler smerte. Må ikke presse dig selv for hårdt. Hvis en stilling har en nem løsning, skal du vælge den der. Når du lærer stillingerne og kan gøre dem uden problemer, kan du gå videre til sværere udgør.

  Mennesker med fibromyalgi er ofte stive om morgenen. Tage et varmt bad, før du starter din yoga rutine kan løsne musklerne, så du ikke beskadiger dem. Eller vente til sent på eftermiddagen, før din aftensmad, når dine muskler har haft en chance for at varme og løsne.

  Yoga bør praktiseres på en tom mave eller mindst 2 timer efter et måltid. Løsthængende tøj. Sveder er et godt valg, fordi de giver et ekstra lag af varme, som er nødvendig for stive muskler.
  Motion hele kroppen

  Yoga har hundredvis af rejser. Start med let dem. Det er bedst at tage en begyndelse yoga klasse for at lære stillingerne. Fortæl instruktøren, at du har fibromyalgi. Han kan hjælpe dig ændre udgør, så du ikke skader dig selv.

  Sørg dit hjem rutine omfatter stående, siddende og udsat udgør. Arbejde alle dele af kroppen.
  Start små

  Mennesker med fibromyalgi vil ofte føle sig værre næste dag, hvis de overdrive. Dette kan udløse en flare, som vil efterlade dig i stand til at gøre meget af noget. Så starte små. En rutine, der varer i 5 eller 10 minutter, en gang eller to gange om dagen, kan fungere bedre end en 30-minutters rutine. Hvis du tager en klasse, skal du ikke være bange for at sidde enhver øvelse, der synes alt for anstrengende. Din instruktør vil forstå, at du har brug for at beskytte din energi omhyggeligt og kan være villig til at hjælpe dig med at sammensætte en kort rutine at gøre derhjemme.
  Lær Poses

  Det anbefales ikke, at du lærer yoga fra en bog. Mennesker med fibromyalgi kan forårsage alvorlige skader med udvidet smerter fra at gøre stillingerne forkert. Indtil du ved hvordan man gør dem korrekt, skal du kun gøre rejser du er blevet undervist af en certificeret instruktør.
  P Der er mange klasser til rådighed på community centre, community colleges, fitness klubber og andre steder. Du kan også bede din læge til at henvise dig til en privat fysioterapeut, der bruger yoga og få hende lære dig en kort rutine.
  Komponenter i Yoga

  Yoga består af tre vigtige komponenter, der kan gavne folk med fibromyalgi. Ud over stillingerne, kaldet asanas der vejrtrækning og meditation øvelser, der kan være ganske nyttigt. Du kan lære vejrtrækning og meditationsteknikker fra mange kilder uden at løbe risikoen for at såre dig selv. Sørg for at din yoga træning indeholder disse komponenter som godt. Du vil sandsynligvis opleve, at yoga vejrtrækning og meditation er nyttigt i mange situationer.
  Godt Poses for begyndere

  Nogle rejser, du kan begynde med, er bjerg positur, træ positur, nedad hund, halvt spinal twist, cobra udgøre og liget udgøre. Lær hvordan du gør disse korrekt, før du prøver dem derhjemme. Det er meget nemt for folk med fibromyalgi til at skade sig selv, hvis rejser er færdig forkert.