| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Den bedste Yoga øvelse

  Yoga studerende har deres favorit rejser, og yoga-udøvere nyde nogle rejser mere end andre. Hvordan kan du finde din favorit udgøre? Find ud af hvordan din personlighed og fitness stil kan forme dine yoga øvelse valg, og være sikker på at yoga øvelser du behøver ikke at beskadige din krop. Yoga Styles
  p Der er mange forskellige stilarter af yoga. Nogle yoga studios og klasser fokus på blid yogastillinger for begyndere eller dem med sundhedsspørgsmål. Disse klasser er velegnede til dem, der netop er startet ud i yoga, dem med sportsskader eller sygdom, og dem, der primært ønsker afslapning fra deres yoga praksis. Kig efter "restorative" eller "blide" Yoga, hvis der beskriver dig. Hatha yoga er et bredt begreb, der teknisk set beskriver alle de fysiske praksis af yoga, som vi tænker på det. Dog vil nogle yoga lærere bruger dette udtryk til at beskrive deres klasser. Disse klasser kan være gearet forskelligt for nybegynder, mellemliggende og avancerede studerende. Diskuter dit niveau med instruktøren at afgøre, om denne stil er for dig. Ashtanga yoga eller "magt" yoga vil sandsynligvis afspejle en mere energisk og atletisk stil. Hvis du ønsker at svede en masse og bygge fleksibilitet hurtigt, kan disse stilarter arbejde for dig. Endelig Bikram yoga er ikke for sarte sjæle. Det bruger en foreskreven sekvens af 26 rejser, der blev afsluttet i 90 minutter i en 105-graders opvarmet rum. Selvom alle disse yoga stilarter vil trække på samme positurer og grundlaget for tro, bør du vælge en, der lyder bedst egnet til din kondition, stil og forhåbninger.
  Yoga Vaner

  bedste yoga øvelse rutine er også en, der er gjort konsekvent og med dedikation. Mange mennesker vælger at gøre yoga på lejlighed, men at gøre det vil ikke føre til de største fordele. Det er bedst at forsøge at forpligte dig til en regelmæssig yoga tidsplan, så du kan begynde at se ændringerne i din fleksibilitet, styrke og sindstilstand. Derudover investere i en god mat til brug under din yoga praksis. Selvom mange studier giver måtter eller vil leje dem til dig for et lille gebyr, er det bedst at have din egen, så du kan øve dig derhjemme, og at du har en sanitær overflade til din praksis. En tyk mat kan give ekstra polstring og komfort, men det er også tungere at bære til klassen.
  Yoga Forsigtig

  Du bør være forsigtig, når du begynder din yoga praksis, uanset hvilken yoga stil og øvelser du vælger at udføre. Den bedste yoga øvelse for dig er en, der er udfordrende, men ikke skadeligt for din krop. Nogle mennesker finder drejninger og ryg bøjninger ekstremt ubehageligt og måske har varig smerter fra at gøre dem, for eksempel, mens det for andre disse vanskelige rejser er sjovt og forfriskende. En god instruktør vil hjælpe dig med at finde de bedste øvelser for dig, og vil hjælpe dig ændre udgør for dit nuværende fitness-niveau og for din unikke krop og bekymringer.