| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Begynder Yoga Øvelser

  Yoga er en meditativ udspænding og muskel styrke disciplin, der også kan være en intens aerob træning. Yoga består af at antage og holde forskellige rejser, som ofte fremme fleksibilitet og arbejde musklerne isometrisk. Start Yoga kan være skræmmende, da nogle rejser er ekstremt svært, men der mange rejser, der er meget enkle, selv for begyndere. Down Dog

  vender nedad hund, eller bare "ned hund" er en grundlæggende yogastilling, der er almindeligt anvendt i yoga klasser, da det strækker sig tilbage og giver dig mulighed for at overgangen til mange andre rejser. Til at påtage sig ned hund positur, begynder på dine hænder og knæ. Dine arme og ben bør være en behagelig afstand fra hinanden og håndfladerne skal være fladt på gulvet med fingrene vender fremad. Næste hæve din halebenet opad, mens hovedet skifter lidt ned. Som du gør dette dine knæ kommer fra jorden, og du din krop vil danne noget, der ligner en upside-down V. nu rette dine ben og forlænge din rygsøjle, med ansigtet mellem dine strakte arme, så det næsten kommer ned til gulvet. Du vil hovedsageligt være i en push up position, bortset fra at der vil være mindre plads mellem dine fødder og hænder, og dine balder vil være højt i luften, så vores ben vil ikke blive linet op med din rygsøjle.

  Kat og Cow

  kat og ko rejser bruges ofte sammen, fordi de er gjort af samme grundlæggende holdning og strække rygsøjlen i modsatte retninger. For at gøre katten positur, gå på alle fire med hænderne omkring skulder bredde fra hinanden. Drop hovedet nedad, som om du kommer til at se mellem dine ben på dine fødder, mens du arch din ryg opad. Hold stillingen i 10 til 15 sekunder, før afslappende dit hoved og rygrad tilbage i en neutral position. For koen positur, vil du gøre det modsatte af katten udgøre: i stedet for lavere hovedet, løfte det op, så du kigger fremad og samtidig sænke din ryg, hvilket gør rygsøjlen kurven i nedadgående bue. Igen, hold stillingen i 10 til 15 sekunder og derefter slippe tilbage til en neutral position.
  Warrior II

  kriger II udgør en stor posere for styrke benene og fremme balance. Du kan komme ind i kriger II udgøre fra et stativ eller fra ned hunden position. Enten måde, dit mål er at tage et stort skridt fremad med det ene ben, og samtidig holde det andet ben tilbage. Dette vil medføre den forreste ben at blive bøjet dybt ved knæet, omkring en 90 graders vinkel, mens bagbenet er lige og foden af ​​bagbenet er vinkelret på kroppen. Grundlæggende vil du være i en dyb lunge. Efter at komme ind i lunge position, hæve armene op, så armen, der svarer til din forreste ben er strakt lige ud foran dig, og den anden arm er strakt lige bag dig. Begge arme skal være parallelt med gulvet. Hold stillingen i 30 sekunder, og derefter træde frem med det bagerste ben, stå op og skifte ben.