| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Step-by-Step Yoga Poses

  Yoga er en populær form for motion for at forbedre din fleksibilitet, styrke og balance. Du bør kigge efter en instruktør, der vil lede dig gennem stillingerne trin-for-trin eller find en DVD, der har en masse detaljeret beskrivelse. Lærere, der designer deres klasser for begyndere bør tale dig igennem de trin i detaljer, men nogle lærere kan ikke lide at tale så meget, især i de mellemliggende klasser. Du kan gøre yoga derhjemme så godt. Et par fælles udgør for skibsføreren vender nedad hund, træ, og planke positur. Nedadgående Facing Hund Pose

  vender nedad hund, mere almindeligt forkortet til ned hund, er en glimrende stretch for din hamstrings, lænd, kalve og hofter. Den bygger også styrke i dine arme, mave og skuldre. Den korrekte afstand mellem dine hænder og dine fødder samt den rigtige måde at komme ind og ud af dun hund uanset hvornår du praksis denne positur. Start med at ligge med forsiden nedad og bringe håndfladerne ved siden af ​​dine ribben under dine armhuler. Albuerne bliver bøjet og peger op til loftet. Krølle tæerne under dig og push up med dine arme. Løft dine hofter i luften og skubbe dem tilbage mod dine fødder. Tryk hælene i gulvet. Det er ok at holde dine knæ bøjede i starten, men ikke justere afstanden på dine hænder og fødder. Kontroller, at dine fødder er samme afstand fra hinanden som dine hænder. Du kan bruge siderne af din yoga måtten som reference. Dine hænder skal være passende afstand fra hinanden, hvis du startede med dem på dine sider. Splay fingrene og skubbe dine håndflader fladt. Slap din hals og klemme dine mavemuskler. Træk skuldrene tilbage og væk fra dine ører. På hver udånding, så prøv at skubbe dine hofter længere tilbage og tromle din ryg. Når du er færdig, bøj ​​knæene og komme ned til gulvet.
  Tree Pose

  Tree udgøre er en god nybegynder balancering udgør. Du kan stå ved siden af ​​en væg eller foran en stol, når du først begynder. Stå med fødderne sammen og håndfladerne sammen i bøn position foran brystet. Find et punkt 3-5 meter foran dig på gulvet for at se på. Hold din hage-niveau. Vend din højre fod ud. Løft din højre fod og placere den på indersiden af ​​din kalv over anklen. Vend dit knæ ud for at strække din hofte, men holde dine hofter vender lige frem. Hold denne stilling i fem vejrtrækninger og derefter placere din højre fod tilbage på gulvet ved siden af ​​din venstre side. Vend din venstre fod ud, og løft den på din kalv. Hold venstre side til fem vejrtrækninger.

  Næste progression for træ udgør er at løfte foden højere på skinnebenet under knæet. Det næste skridt er at løfte det over knæet på indersiden af ​​låret. Når du kan gøre det på hver side uden at miste balancen hæve armene over hovedet, men holde dine skuldre presses ned væk fra dine ører.
  Plank Pose

  Plank udgøre en god styrkelse posere for din kerne, bryst, arme og skuldre. Start med at ligge med forsiden nedad på din måtten og bringe dine hænder ved siden af ​​dine sider som i down hund. Krølle tæerne under dig og skub op som du gør en push up. I modsætning ned hund, ikke flytte dine hofter op og tilbage. Hold ryggen fladt. Din krop vil gøre en diagonal linje fra nakken til anklerne med din ryg, hofter og knæ følger denne linje. Det betyder, at du vil være at se ned på måtten. Splay fingrene og klem dine mavemuskler og glutes. Tag dybe vejrtrækninger ind og ud gennem næsen. Hold dig til fem vejrtrækninger og sænk dig selv med kontrol tilbage på måtten.