| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser til at strække ud ryggen med Iskias nerve problemer

  iskiasnerven smerter eller iskias, er som regel et symptom på et dybere problem. Ischiadicus nerver forlader lænderyghvirvler, løber gennem hofte bælte og ned på bagsiden af ​​benet til fodsålen. Mayo Clinic citerer en diskusprolaps lumbal disk som den mest almindelige årsag til iskias, men andre forhold som en stram piriformis muskel kan også bidrage til uorden. Der er flere strækninger, der kan lindre og forebygge iskiasnerven smerter. Tilbage Bøjninger

  Prøv igen bøjer ligesom cobra. Ligge med forsiden nedad, og skub op, støtte din overkrop med hænderne eller albuer. Engagere abs at undgå hyper-udvide din ryg, og holde dine hofter på gulvet. Du kan også støtte dit bækken med en pude eller pude. En anden effektiv strækning er kamelen udgøre. Knæl på gulvet, når tilbage og hvile håndfladerne på sålerne på dine fødder.
  Forward Bøjninger

  Gå ind barns pose ved at knæle og hvile din torso på din lår og din pande på gulvet. Du kan også ligge på ryggen, tegne dine knæ til brystet og rock fra side til side, til forsigtigt at massere lænden.
  Piriformis Strækker

  Prøv den klassiske piriformis stræk. Lig på ryggen og trække knæet for det berørte ben op til brystet, og træk derefter din ankel mod den modsatte skulder. Den klassiske piriformis stræk påvirker balden regionen og strækker sig ud i lænden. Den yoga due udgøre ligner piriformis stræk undtagen nedad. Blot knæle på en måtte eller tæppe og udvide de berørte ben fremad. Bøj dit knæ, så din skinnebenet hviler på gulvet. Udvid dit modsatte ben bag dig, som om at gøre spalter og læner sig frem over dit bøjede ben.
  Spinal Twists

  Twist rygsøjlen, mens siddende eller liggende på ryggen . Sid i en straight-backed stol med begge fødder plantet på gulvet. Nå bag dig med din venstre arm og loop din arm omkring bagsiden af ​​stolen. Drej forsigtigt overkroppen i retning af din arm, mens du holder din underkrop vender fremad. Gentag med den anden arm. Lig på ryggen med armene på dine sider. Bøj venstre knæ og løft din mund, så at dit skinneben er parallelt med gulvet. Lad din venstre knæ falde til højre, mens din rækkevidde til venstre, med venstre arm og kigge over din venstre skulder. Uddybe strækning ved at trykke din højre hånd ind i din venstre knæ.