| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Øvelser til at afhjælpe rygsmerter

  Rygsmerter er en fælles klage, og ifølge National Institutes of Health, otte ud af 10 mennesker vil opleve det på et tidspunkt i deres liv. I de fleste tilfælde rygsmerter er resultatet af overforbrug, misbrug og dårlig krop mekanik. Der er også tilfælde, hvor rygsmerter kan indikere en mere alvorlig tilstand, såsom en diskusprolaps. I de fleste tilfælde vil rygsmerter løse på egen hånd, men der er øvelser, der kan hjælpe med at lindre smerter og forhindre gentagelser. Stræk The Whole Torso
  p Alle musklerne i overkroppen arbejder sammen for at holde ryggen stabil. Hvis en gruppe er alt for stram, den indsigende gruppe bliver over-strakt at kompensere. En overbebyrdet muskler sender den samme smerte signaler som en alt for stram en. I tilfælde af ryggen, bliver den abdominale og brystmuskel over-stram, dårlige arbejdsstillinger, og træk på rygmuskler. Strækker rygmuskler alene kan kortvarigt lindre smerter, så gør det værre. Indarbejd øvelser, der strækker abs og bryst samt ryg.
  Styrke helheden Torso

  Når man gør modstand øvelser, er vi tilbøjelige til at fokusere på abs og den stadigt undvigende six-pack, og glemme alt om vores rygge. Dette resulterer i muskel ubalancer, som kan føre til rygsmerter. Vi har også en tendens til at undgå rygøvelser af frygt for at belaste ryggen og forværrer eksisterende rygsmerter. Hold din torso balanceret ved at gøre modstand øvelser, der åbner skuldrene og udvide ryggen.
  Strækker med rygsmerter

  Stretch omhyggeligt, og fokus på back- bøjninger at åbne bryst og mave. Prøv at billedsiden nedad, strækninger, ligesom cobra, hvor du opbevarer dit bækken på gulvet og skub op på albuerne eller hænder. Hold dine skuldre neutral, engagere dine mavemuskler og undgå tucking hagen. Stræk kun så vidt som det er behageligt, undgå hyper-udvide din ryg og stoppe, hvis du føler smerte. Veksler mellem frem bøjninger og ryg bøjninger og hold hver udgør mindst 20 sekunder.
  Styrkelse med rygsmerter

  Engager dine mavemuskler til at beskytte din lænd og veksler mellem forsiden og bagsiden af ​​din krop. Oprethold korrekt form på alle tidspunkter - fødder fladt på ikke mere end hip bredde og knæ bløde. Hold dit hoved centreret og din ryg neutral. Når man gør bøjning øvelser, ligesom bøjede rækker, hængsel frem ved hofterne og holde din torso parallelt med gulvet. Undgå bevægelser, der har du bøje i taljen og vride. Hvis du føler smerte, stop og forsigtigt strække. Har to sæt af 15 reps, til at starte. Hvis du ikke er i stand til at gøre 15, rene gentagelser - en rep gjort i ordentlig form, uden hjælp -. Sænke modstanden