| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Daily Yoga for Weight Loss

  Yoga er en form for motion, der ikke kun øger din puls, men også i høj grad reducerer stress. Støtte stress reduktion og øget insulinfølsomhed gør yoga en nyttig aktivitet for vægttab. Daglig yoga bidrager til at opretholde en sund vægt, kombineret med en afbalanceret kost kan det også bidrage til større vægttab. Denne praksis med yoga bør udvikles med en uddannet yogalærer for at forstå tilpasningen af ​​rejser at forebygge skader og modtage fulde udbytte fra praksis. Udvikle en praksis

  En daglig praksis af yoga generelt udvikler sig over en lang periode. Udvikle denne praksis tager den generelle forståelse af yoga, og hvordan man sekvens udgør. Til at begynde en daglig praksis, starte med at deltage i klasser. Mens klasser kan være dyre, de sikre dit justering er korrekt i rejser, mindske risikoen for skader og skærpe din forståelse af, hvordan man korrekt gøre en positur. At deltage i klasser hjælper dig til at forstå almindelige sekvenser af rejser, som du kan bringe hjem og bygge videre på egen hånd. Det er muligt at have en daglig praksis udelukkende baseret på klasser, men en personlig praksis derhjemme er mere fleksibel end klasse tidspunkter.
  Yoga og åndedræt

  Fokus på din åndedrag i hver pose, vejrtrækning er den vigtigste del af yoga og integreret opnå en positur. Mindske intensiteten af ​​en pose, hvis din vejrtrækning bliver anstrengt. Denne praksis med pranayama eller yogaens åndedrætsøvelser, hjælper med at øge omsætning og reducere stress og dermed bidrage til de overordnede fordele ved yoga.
  Poses

  Kernen er centralt for yogastillinger. Arbejde de centrale muskler ikke kun øger muskelmassen, som hjælper med til at fremskynde afbrænding af fedt, men også toner områder. Mens alle rejser er gavnlige og vigtige for en daglig praksis, nogle rejser bidrage mere til vægttab. Poses såsom halvmåne og båd høj grad bidrage til vægttab på grund af deres fokus på kernen.
  Yoga, sindet, og kost

  daglige praksis yoga er en holistisk øvelse, det ikke kun fungerer din krop, men også dit sind. Det mindsker stress og angst og hjælper dig med at blive i kontakt med din krop. Med øget motion og mindre stress, er trang til usunde fødevarer mindsket, og gennemførelse af en sund kost er meget lettere.