| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Let afstressende vejrtrækning teknikker

  Dyb vejrtrækning teknikker er en kraftfuld måde at finde stress relief. Langsommere tempoet i vejret og vejrtrækning ilt i hvert kammer i lungerne vil hjælpe dit parasympatiske nervesystem overtage den del af nervesystemet er ansvarlig for hvile og fordøje. Vejrtrækning mere ilt i kroppen hjælper hvert organ fungere bedre, og udånder udgivelser toksiner. Det tager kun et par minutter til at sidde og ændre vejrtrækning, men resultaterne gør hele forskellen, når der beskæftiger sig med stress. Den Breath

  mere ilt du tager ind i din krop, jo bedre din krop fungerer. Åndedrættet er styret af nervesystemet. Nervesystemet er delt mellem det centrale nervesystem, som er ansvarlig for frivillige bevægelser og det autonome nervesystem, som er ansvarlig for de automatiske funktioner i kroppen, såsom vejrtrækning. Det autonome nervesystem er opdelt i to dele. Den sympatiske og det parasympatiske system.

  Sympatiske system regerer reaktion mod stress. Kroppen går i kamp eller flugt tilstand, når den føler sig truet. Din vejrtrækning bliver hurtig og overfladisk. Nogle gange vil vi endda holde vejret for at undgå intense følelsesmæssige reaktioner. Når vi indånder som dette, vi fortæller vores kroppe til at panik og stress.

  Parasympatiske system producerer en tilstand af afslapning og velvære, hvor du kan hvile og fordøje. Dyb vejrtrækning er relateret til dette aspekt af nervesystemet og dyb vejrtrækning vil flytte en persons tilstand, således at dette system er i gebyr.

  Tag en dyb indånding til optælling af fire, fylde dine lunger med ilt ved en langsom, kontrolleret tempo. Hold vejret i fire tæller, så ilt til at cirkulere gennem kroppen, og derefter udånder til optælling af fire, frigive giftstoffer fra i cellerne og lungerne. Hold vejret ude i fire anklagepunkter, og sørg for at tømme lungerne af toksiner.
  Lungerne

  Mange mennesker bruger kun den midterste del af lungerne, når vejrtrækningen . Den øverste og nederste kamre forblive uudnyttet. Det betyder, at vi kun trække vejret i en lille mængde af, hvad vores lunger er i stand til at holde, og når kroppen får nok ilt, det forbedrer hele vores tilstand af væren.

  For at være sikker på, at du tager i fulde kapacitet vejret, placere dine hænder på bunden af ​​dine ribben og mærke luften fylde mellemgulvet, som er placeret bag den nederste del af brystkassen. Som du indånder, føler det puste som en ballon, og når du fylder området, fylde midten af ​​brystet og derefter øvre bryst også. Som du ånder ud, mærke luften forlade din krop og føle din kabelsko deflate.
  Vejrtrækning Teknikker

  suk ånde er en hurtig måde at frigøre spændinger og finde en følelse af ro meget hurtigt. Træk vejret komfortabelt og moderat. Der er ingen grund til at inhalere for dybt. Slip derefter ånde på et ekstremt langsomt tempo. Dette vil give dig en umiddelbar følelse af ro og dæmpe angst og eventuelle øgede følelsesmæssige tilstand.

  Når du har brug for ro, koncentration og fokus, lukke øjnene og sidde et komfortabelt. Bare mærke din ånde. Læg mærke til indånder, pausen, udånder, pause og derefter fokusere på, hvad fysiske fornemmelser, du føler. Lad åndedrættet bliver mere overfladisk, selv og lys. Dette vil hjælpe med ro og koncentration.

  Med alle åndedrætsøvelser, trække vejret ind gennem næsen og ud gennem munden.