| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • 200 timers Yoga Certificering

  at opnå certificering til at blive registreret yogalærer ved 200-timers-niveau, skal du udfylde et særligt program for undersøgelse, der dækker de grundlæggende elementer i yoga og dens lære. Standarderne for både 200-timers yoga certificering program og skoler, der tilbyder uddannelsen er overvåget af Yoga Alliance, en nonprofit, skattefritaget § 501 (c) (3) organisation. Certificering Uddannelse: Teknikker og Praksis

  200-timers Yoga Alliance certificering uddannelseskrav omfatter undervisning i basale teknikker såsom asanas, pranayamas, kriyaerne chanting og meditation. Denne uddannelse fokuserer på en kombination af, hvordan man kan undervise og praktisere de teknikker og den faktiske guidede praksis af teknikkerne. Yoga studerende lærer de grundlæggende elementer i at demonstrere en række forskellige positioner, samt hjælpe og korrigere studerende. Studieordningen kan indeholde mindst fem timers instruktion beskæftiger sig med de forretningsmæssige aspekter af undervisningen yoga
  Certification Training:. Anatomi, fysiologi og etik

  metodiske og praktisk undervisning indeholder komponenter med fokus på menneskers fysiske anatomi og fysiologi, der dækker emner som kropslige systemer, chakraer og specifikke organer. Uddannelse behandler også kontraindikationer kræves, når der er skader samt de gavnlige og sundhedsmæssige bevægelsesmønstre for særlige betingelser. Vægten inden for denne komponent er på en forståelse af muskuloskeletale systemer og strukturer, spørgsmål om sikkerhed, fælles bevægelse og vifte af bevægelse. Certificering instruktion dækker også yoga filosofier, yoga livsstil og etik undervisning i yoga.

  Registrerede Yoga skoler, der tilbyder Uddannelse

  Yoga Alliance registreret yoga skoler komponent tilbyder yoga uddannelse for 200 timers niveau certificering på tværs af USA i mere end 900 lokationer. Alle 200 timers uddannelse skal foregå på en skole. Hvis du har gennemført en 200-timers niveau certificering kursus på et ikke-registrerede yoga skole, kan du stadig være i stand til at registrere med Yoga Alliance. Du skal indsende "Registreret Yoga Teacher" (RYT) afgangselev fra et ikke-registrerede skole ansøgningsskema og dokumentation, der attesterer, at din træning opfylder Yoga Alliance standarder.
  Certificate of Afslutning at blive registreret yogalærer ( RYT)

  Når du har udfyldt din 200 timer, vil du modtage et certifikat for afslutning fra en registreret yoga skole. Du kan derefter registrere for at blive registreret yogalærer ved at indsende et udfyldt ansøgningsskema, en fotokopi af certifikatet for færdiggørelse dokument og din årlige registreringsgebyr til Yoga Alliance. Du kan derefter bruge Yoga Alliance register mærke "Registered Yoga Teacher" på dit cv, på din hjemmeside, og i reklame-og instruktions materiale.
  Yoga Alliance Information

  For yderligere detaljer om de dele af Yoga Alliancens 200 niveau yoga certificering uddannelse program krav er en registrering af Yoga Alliance registreret yoga skoler, der tilbyder yoga uddannelse for 200-timers yoga certificering og hvordan man kan anvende for at blive en "Registreret yogalærer" en gang du får dit certifikat for afslutning af 200 timers yoga træning kontakt:.

  Yoga Alliance1701 Clarendon Blvd, Suite 110Arlington, VA 22.209.888-921-9642yogaalliance.org