| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan kan jeg få min Yoga Certificering i Houston Texas?

  Optjening din yoga undervisning certificering er en stor forpligtelse. Den er krævende ikke kun økonomisk (kurser typisk koste over $ 2500), men fysisk: uddannelse er ofte afholdes i weekenden i løbet af et par måneder. Med sådan en stor investering, er det vigtigt at gøre din forskning for at være sikker på du gør det rigtige beslutning, når plukke et kursus. Når du beslutter dig for det er det rigtige for dig, der er et par trin, du skal tage for at opnå en yoga certificering i Houston, Texas. Instruktioner
  Find den rette kurs
  1

  Find en Yoga Alliance certificeret uddannelse (se reference 2). Disse dag, s de fleste lærer træninger i USA er Yoga Alliance certificeret, men det kan betale sig at kontrollere. Yoga Alliance fungerer som en styrende organ for yoga industrien, der sikrer, at læreren træninger opfylde visse uddannelsesmæssige krav. Deres certificering er den mest anerkendte i hele landet og i udlandet. En registreret Yoga Alliance program er enten 200 eller 500 timer i længden, og dækker alle de grundlæggende funktioner, du har brug for --- anatomi, asanas (stillinger), pranayama (åndedræt) og meditation --- for at starte undervisningen. Yoga Alliance giver en liste over registrerede skoler i Houston-området. Houston-baserede Yoga Institute (se reference 3), er et eksempel på et studie, der er registreret til at give yoga alliance læreruddannelse.
  2

  Deltag lokale yoga studios 'e-mail nyhedsbrev lister. Lærer træninger er typisk ikke er på en regelmæssig tidsplan. På det mest, kan studios tilbyde dem to gange om året (vinter og sommer). Da de typisk køre over weekender (for at passe ind med folks arbejde tidsplaner), kan en 200-timers kursus tage tre eller flere måneder at gennemføre. Hvis du tilmelder dig en række e-mail nyhedsbrev lister, du vil være i stand til at finde ud af i god tid, når den næste læreruddannelse vil være --- og om det er muligt. Early-bird registrering kan også kvalificere dig til en rabat (selv om dette vil variere fra studie).
  3

  Bliv fortrolig med studiet og lærere. Når du har fundet et program, tage lidt tid til at komme til at kende studiet. En række læreruddannelser indarbejde yogalærere med specialviden, så hvem er undervisning i studiet måske ikke hvem der skal lede kurset. Men du kan i det mindste få fortrolig med studiet. Se om du føler dig tilpas i rummet, og lære mere om, hvorvidt den stil af yoga er, hvad du er interesseret blive certificeret i. For eksempel, bør du ikke tage en mere aktiv Ashtanga yogalærer uddannelse, når du er interesseret i et langsommere Hatha praksis. The Yoga Lærere Association of Houston (se reference 1) indeholder en omfattende liste over studier, deres stilarter, og om de tilbyder læreruddannelse.