| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • DIY Yoga Bag

  Yoga er blevet en af ​​de mere populære fitness praksis i den vestlige kultur. En grundlæggende nødvendighed for enhver yoga praksis er yogamåtte. Som den dedikerede overflade til at udføre yoga strækker og udgør, skal en yogamåtte modstå hård og hyppig brug. Poser og tasker kan købes for at beskytte denne nødvendige stykke udstyr. Heldigvis er det nemt at lave din egen yoga taske derhjemme. Gør dit eget yoga taske er en DIY projekt, der kan spare dig penge og fremvise din egen unikke stil. Ting du skal
  Fabric af dit valg, 30 inches med 20 inches
  stofledning, 24 inches lang
  synål
  Fabric strimler, 40 inches med 3 inches
  Heavy tråd
  Saks
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Position dit stof inde-out, så den side, der er 20 inches lang er øverst vandret. Strække ud stofledning 1/2 tomme under den øverste kant. Ledningen bør ideelt være centreret, således at 2 inches strækker sig fra både venstre og højre side af stoffet. Fold ned stoffet over snoren yderligere mindst 1/2 tommer.
  2

  Sy den foldede kant på stoffet, være omhyggelig med ikke at sy gennem ledningen placeret inde. Det hjælper til at trykke ledningen tilbage mod kurven af ​​folden mens du syr. Dette danner løbegang, der vil blive brugt til at lukke din yoga taske. Bind en stor knude i hver ende af ledningen.
  3

  Vend materialet. Den "rigtige" side af stoffet skal vende dig nu. Fold materiale vrangen ud, ind i en lang rektangel med bindebånd del ved toppen. Dette vil danne kroppen af ​​posen.
  4

  Fold den lange stofstrimlen i halvdelen, så stoffet nu er 1 1/2 inches lang og 40 inches lang. Stitch stoffet lukket langs dens længde. Dette vil være den regnskabsmæssige strop i yoga taske.
  5.

  Placer den ene ende af remmen på posen 2 inches op fra bunden af ​​den foldede rektangel på den åbne kant af folden. For de bedste resultater, tillade de sidste 2 inches af gjorden at ligge oven på stoffet af posen. Når posen er syet lukket, vil disse sidste 2 inches hjælpe forankre remmen til det indre af posen, holde det forsvarligt fastgjort. Gentag dette med den modsatte ende af remmen ved at placere det 2 inches ned fra toppen af ​​rektanglet på den åbne kant af klappen. Lad de første 2 inches af stroppen til at ligge på toppen af ​​stoffet.
  6

  Stitch en 1-tommer-dækkende søm langs bunden, og den åbne side af posen, og sørg for at sy igennem de, fastgørelsesmål dem til posen i sømmen. Vend posen, således at den udvendige side af materialet er synligt.
  7

  Skub rullet op yogamåtte i posen, og træk snøre stramt før binde det lukkede. Sæt bærerem på din skulder, og du er klar til din næste yoga klasse.