| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Yin Yoga Certificering

  Yoga er et varmt emne lige nu, og blive certificeret i yoga synes at være målet for mange nuværende og håbefulde fitness fagfolk. Der findes mange typer af yoga og en af ​​de mindst kendte, men muligvis den mest udfordrende, er Yin Yoga. Yin Yoga fokuserer på længden af ​​den tid rejser er bestemt for, og ikke fokusere på antallet af rejser instruktøren lærer. Yin Yoga Principper

  Yin Yoga er en mindre aktiv form for yoga med fokus på balance og core styrke. Yin Yoga praktiseres ved at følge tre principper. Den første er at komme ind i stillingen til en passende dybde. Det betyder, at hvis en positur kræver bøjning, hugsiddende eller ved anden bevægelse udøveren bør arbejde for at strække kroppen til en passende grad. Mange yoga former med henblik på at opnå mere udgør ikke kræver, at den praktiserende læge strække til det niveau.
  Løs at forblive stille

  anden tese, vilje til at forblive stille , viser, at en del af praksis med Yin Yoga er fokus og ro. Ved at fastholde stillingerne længere tid end traditionel yoga, det virker musklerne og kan forårsage træthed. Løsning til at forblive stadig betyder, at den praktiserende læge gør en ekstrem indsats for at fokusere og holde arbejdsstillinger.
  Hold Pose for Time

  Denne sidste lejer, at Hold stillingen i tiden, viser, at den praktiserende læge gør en indsats for at bevare posere for et tidsrum afhængige af deres sundhed og velvære samtidig forsøger at fastholde det i længere tid.
  Hvorfor er Certificering i Yin Yoga nødvendigt?

  Enhver tid en fitness instruktør søger at arbejde med studerende en certificering er nødvendig. Certificering giver de studerende til at forstå instruktøren har kvalifikationer til at undervise klassen, og sikrer også instruktøren har oplysninger, værktøjer og ressourcer, der er nødvendige for at undervise. Yin Yoga handler om balance og fokus og ikke at kende de rette uddannelse teknikker kan føre til skade på de studerende.
  Hvor kan nogen få Certificeret i Yin Yoga?

  Yin Yoga.com tilbyder en række kurser til download og byder på en fuld certificering syv-dages kursus kvartalsvis. Hjemmesiden bedst indikerer, når den næste certificering kursus vil være så godt som tilbyder links til lærerens andre projekter. De lærere, der giver den certificering kurser fungerer som selvstændige trænere til at hjælpe dem interesseret i at blive Yin Yoga-certificeret.

  Yin Yoga Instituttet tilbyder 100-timers-og 200-timers kurser. Der er i øjeblikket studier over hele landet, hvor eleverne i Yin Yoga kan certificeres. Yin Yoga Institute arbejder for at fremme et højt kvalitetsniveau inden for instruktion af Yin Yoga. Det er også bestræber sig på at give en måde at certificere Yin Yoga instruktører og vedligeholder en database over certificerede instruktører i landet.