| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sport Yoga Certificering

  Sport yoga er en stil af yoga designet som cross-træning for atleter deltager i almindelige sportsgrene som fodbold, baseball, fodbold og tennis. Sport yoga nærmer praksis af yoga fra et fysisk synspunkt, med ringe eller ingen vægt på meditation eller spiritualitet. Sport yoga kan hjælpe sportsfolk øge fleksibiliteten, mindske risikoen for sports-relaterede skader og heler hurtigere fra skade. Certificering programmer til at undervise sport yoga er tilgængelige fra flere kilder. NESTA

  The National Motion & Sports Trainers Association tilbyder en sport yoga certificering program, der bruger cd-rom, dvd'er og lyd-cd'er til at træne yogalærere fra hjemmet. Efter at have afsluttet en multiple choice test, tjener lærerne Certified Sport Yoga instruktør titel. NESTA s sport yoga certificering program dækker emner såsom den rolle af instruktør, vejrtrækning, krop tilpasning, sekventering og sport-specifikke rutiner. Selv om der ikke er nogen tidsfrist for dette hjem studieprogram, kan certificeringen være afsluttet i kun tre uger.
  Power Yoga for Sports

  Power Yoga for Sports er den oprettelsen af ​​yoga instruktør Gwen Lawrence, der har undervist sport yoga til mange kendte sportshold og berømtheder. Lawrence giver begrænsede certificering muligheder for at uddanne yogalærere som "Power Yoga for Sports Licensed Coaches". I sin uddannelse, understreger hun sports-specifikke yoga rutiner og markedsføring, og tilbyder løbende business coaching, adgang til pressemateriale og årlige workshops for at hjælpe nyligt certificerede sport yoga fagfolk.
  Yoga for idrætsudøvere

  Yoga for sportsfolk, grundlagt af Kimberly Fowler tilbyder sport yoga certificering i Californien. Yoga til sportsfolk læreruddannelse kombinerer sport yoga og indendørs cykling, og kræver en 50-timers workshop og 50 timers læretid. Denne type af sport yoga stræber efter at skabe en yoga praksis, der er sikkert og gavnligt for atleter deltage i nogen form for sport. Læseplan for denne yoga certificering omfatter biomekanik, håndtering skader, vælger musik og markedsføring.
  Andre kilder til Sport Yoga Certificering

  Yoga certificering programmer, der ikke fokuserer på sport yoga stadig kan indeholde oplysninger om undervisning yoga for sport. Check med individuelle yoga læreruddannelser til at lære deres pensum og bestemt målgruppe. Certificering programmer ved magten yoga kan være mere tilbøjelige til at medtage relevant uddannelse til sport yoga. Du kan afslutte enhver 200-timers yoga certificering og kombinere yoga viden med sport viden til at undervise i idræt yoga. Non-certificering sport yoga workshops er også tilgængelige for allerede certificerede yoga instruktører (se Resources).
  Overvejelser

  Uddannelse til yoga instruktører ikke er juridisk reguleret, men industrien standard er fuldførelse af mindst 200 timers yogalærer uddannelse, der dækker anatomi, pædagogik, personlig praksis og yoga filosofi. Yderligere yoga uddannelse, såsom færdiggørelsen af ​​en Yoga Alliance godkendt 200 timers certificering, kan være nødvendig for at undervise i idræt yoga på en yoga studio. Sundhed klubber og fitnesscentre kan kræve sport yoga instruktører til at afholde en gruppe fitness certificering fra ACE, AFAA eller et beslægtet organisation.