| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man underviser Yoga seniorer

  Som seniorer alder, knogler og muskler forringes overarbejde, reducere fleksibilitet og vifte af bevægelse af leddene. Omfatter en sikker yoga program er gavnligt at øge knogletæthed, vifte af bevægelse i leddene og muskuløs fleksibilitet og balance. Yoga er effektiv for seniorer med handicap eller erstattet led. Instruktørerne bør være vidende i at bruge yoga rekvisitter og føler komfortabel med denne population. Undervisning yoga til seniorer kræve tålmodighed og forståelse for de behov og ønsker af klassen. Ting du skal
  Yoga måtter
  Fold ud stole
  Yoga blokke Salg Yoga Straps
  Yoga musik cd
  CD-afspiller
  mikrofon headset
  Vis mere Instruktioner
  Uddan dig selv
  1 Skulder skader er en af ​​de mest almindelige lidelser blandt seniorer.

  Research lidelser i den menneskelige anatomi som det organ aldre. Forstå almindelige sygdomme og lidelser af seniorer, herunder diabetes, knogleskørhed, diskusprolaps diske, fedme, iskias og erstattet leddene.
  2. Erhvervelse af en certificering giver instruktører for at lære om befolkningen og sikre arbejdsstillinger.

  Tilmeld dig til et senior yoga certificering. Silver Sneakers og Yogafit giver senior yoga kurser. Hvis en instruktør ikke kan opnå en certificering, forskning stol yogastillinger er afgørende.
  3

  Tal med dine deltagere til at finde de behov og ønsker af klassen. Seniorer kan ikke føle komfortable udfører visse arbejdsstillinger eller sidde eller ligge på måtten, og derfor er en stol for at ændre den udgør
  4

  Design din klasse baseret på deltager-feedback
  5

  Brug passende arbejdsstillinger og rekvisitter, der er sikre for klassen. For eksempel bør seniorer, der har erstattet knæ ikke knæle på måtten. Trekant, Warrior I & II, bistået down-hund, siddende kat /ko, bryst dåseåbnere, siddende hofte åbnere, blide spinal drejninger og siddende sol hilsener er eksempler på sikre arbejdsstillinger.
  Undervisning klassen

  6

  flytte gennem positurer i et behageligt tempo. Prøv ikke at undervise for hurtigt, da nogle seniorer kan have en hård tid at høre eller se.
  7

  Brug en høj, klar stemme og sprog, der er let at forstå. Undgå tekniske sætninger som "Vippe korsbenet fremad." I stedet siger, "Tryk hofterne fremad".
  8

  Demonstrere mindst to niveauer af kropsholdning. Den ene er "lettere" version i stolen, mens "hårdere" kropsholdning står på måtten uden stolen støtte.
  9

  Giv cirka 10 til 15 minutter for åndedrætsøvelser, meditation og afsluttende afslapning .
  10

  tilskynde klassen til at fuldføre den endelige afslapning i stolen, hvis det er for vanskeligt at bevæge sig fra siddende stilling ned på måtten.