| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Train at blive en Yoga instruktør

  En person, der ønsker at blive en yoga instruktør har at træne på to forskellige måder. Først er der pædagogisk uddannelse for at lære at blive en yoga instruktør. For det andet er der fysisk træning en yoga instruktør ville sætte deres krop igennem for at være parat til at være en yoga instruktør. Lære og praktisere yoga metoder går hånd i hånd, når en person søger at undervise i yoga for andre. Instruktioner
  Fysisk Uddannelse
  1

  Breathe. Det er en af ​​de enkleste lejere af yoga, men vejrtrækning og vejrtrækning mønstre er afgørende for forståelsen af ​​den fysiske og åndelige aspekter af yoga. Vejrtrækning i dybt kan tage praksis og tålmodighed og hvis instruktøren ikke har en kerne viden om vejrtrækning vil de ikke være i stand til at holde en klasse effektivt. Den yoga instruktør skal vejlede deres elever gennem åndedrætsøvelser, mens de udfører stillingerne.
  2

  Lær og praksis arbejdsstillinger hver dag. Den yoga instruktør forventes at kende yogastillinger, de underviser til studerende. At perfektionere stillingerne instruktøren skal øve hver dag. Dette vil også yderligere hjælpe instruktøren med balance og forståelse af den menneskelige fysiologi, der går med hver kropsholdning.
  3

  Udfør styrketræning. Den yoga instruktør skal være i peak performance. Ved styrketræning og udføre andre styrketræning øvelser det giver instruktøren til at forsøge mere styrke orienteret udgør. Yoga er også en intensiv træning, især når gjort for flere timer om dagen, som med en instruktør. Styrketræning vil gøre det muligt instruktør til at opbygge udholdenhed og styrke til at fastholde udgør efter de mest livskraftige dage.
  Educational Training
  4

  Lær om yoga. Under det grundlæggende i yoga historie og teori er afgørende for succes som en yoga instruktør. Eleverne ønsker at kende instruktøren er vidende om det emne, de er ved at lære, og mange mennesker, der praktiserer yoga indarbejde det i deres spiritualitet og meditation.
  5.

  Lær af en certificeret træner. Der er altid mere at vide som instruktør. Ved at lære af en certificeret træner personen uddannelse til at blive en yoga instruktør vil være mere forberedt på de fysiske, åndelige og administrative krav til positionen. Yoga instruktører ofte gøre mere end blot at undervise de fysiske øvelser til en gruppe af mennesker. Hvis instruktøren ejer og driver deres eget studie, er de også forventes at ansætte personale og vedligeholde bygningen. Ved at lære fra en certificeret lærer personen uddannelse vil være mere opmærksomme på, hvad der forventes.
  6

  Tag certificering klasser. At blive en certificeret yoga instruktør er lidt anderledes og kræver yderligere klasser og tests. Certificerede instruktører er i stand til at opkræve en lidt højere rente og anses for at være mere vidende. Yoga Alliance er en gruppe, der certificerer yoga instruktører og søger at holde høj kvalitet instruktører.