| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Online Yoga instruktør Certificering

  Online yoga læreruddannelse er en effektiv og billig måde at blive certificeret som en yoga instruktør. Der er mange virksomheder, der tilbyder læreruddannelse pakker bestående af dvd'er, manualer og elektroniske kurser. Det er bydende nødvendigt at udføre forskning på flere forskellige selskaber, der tilbyder online-instruktør certificering uddannelse, før du køber. Hvad gør de?

  Fleste online certificering websites tilbyder certificering uddannelse i mange typer af brancher. Hvis du vælger denne type certificering, være opmærksom på, at dit certifikat ikke kan have så meget værdi som et certifikat fra et specialiseret firma. Dette kan gøre det sværere at finde en position undervisning i yoga, hvis du bor i en høj-konkurrence-området.

  Men der er flere online certificering kurser, der leveres af wellness-centre eller yoga skoler, der specialiserer sig kun i disse områder. Disse typer af certifikater holde en bedre værdi i form af leje-evne for din valgte karriere. De er som regel i dybden, og mange giver karriere tjenester.
  Hvordan de tilbyder det

  multi-industri certificeringsorganer tilbyde basale manualer og PDF'er fra illustreret udgør. Efter at have studeret hvert regneark, skal du tage en quiz på deres hjemmeside. Efter alt quizzer er afsluttet, skal en afsluttende eksamen skal træffes. Når du passerer den afsluttende eksamen, er dit certifikat sendt.

  Specialist hjemmesider normalt tilbyder omfattende pakker af dvd'er, manualer og bonus materiale, såsom at lære det sprog sanskrit eller hvordan at markedsføre dig selv og din virksomhed ved afslutningen. Quizzer og afsluttende eksamener er derefter taget på deres hjemmeside. De har også ofte tilbyde adgang til medier biblioteker og andre ressourcer ved afslutningen af ​​kurset.
  Hvad du vil lære

  Online instruktion pakker tilgængelige fra multi-industri certificering websteder tilbyder at lære dig basics, såsom principper for yoga, grundlaget for den menneskelige krop og hvordan man håndtere en yoga instruktør virksomhed. Specialist websites hævder at lære dig alt fra anatomi til yoga og yoga forretningshemmeligheder at lære et nyt sprog, og hvordan det relaterer til yoga.
  Hvor meget vil du betale?

  Afhængigt af mængden af ​​tid og kræfter du gerne vil sætte ind, kan online kurser koste så lidt som $ 69,99, som kurset tilbydes gennem ExpertRating.com. AuraWellnessCenter.com tilbyder flere forskellige pakker starter ved $ 297,00 og kan være så meget som 1700 dollar. Andre steder, herunder CorePowerYoga.com og ArtofZenYoga.com, tilbyder pakker i $ 325 til $ 700 rækkevidde.
  Er du virkelig certificeret?

  Pr. august 2010, kun et par stater --- Texas, Arizona og Virginia --- kræver mursten og mørtel yoga skoler til at overholde deres erhvervsskoler love og regler er i stor debat i hele landet. Online kurser er lovlige, i det mindste for nu, og certifikatet optjent ved afslutningen af ​​det valgte program giver ret til at gøre påstanden om, at han er en certificeret yoga instruktør.