| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Yoga Warm Up Øvelser

  Med nogen form for motion, er det vigtigt at varme op dine muskler og led, før du begynder. Yoga er ingen undtagelse. Selvom yoga er ofte en langsom og kontrolleret form for motion, en god varme op rutine forberede din krop og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine erfaringer. Side Strækker
  Strækøvelser i yoga fremme fleksibilitet.

  Stand på din måtten, i bjerget udgøre (Tadasana). Dine fødder skal være hip-bredde fra hinanden, armene ved din side. Flex og løft dine lår muskler, så dine kneecaps stige, trækker navlen ind mod rygsøjlen, skubbe dine hæle godt ind i gulvet. Løft begge arme lige op i luften og tilbage igen, bevæge armene i takt med rytmen af ​​din langsomme vejrtrækninger ind og ud. Gentag. På den tredje lift, interlace hænderne over hovedet og strække dine arme og krop lidt til højre. Gentag denne bevægelse til venstre, huske at fokusere på din vejrtrækning. Stående lige igen, bringe armene ned til din side, samtidig med at trække vejret ind og ud langsomt.
  Forward Bøjninger
  A fremad bøje, lunge, og den nedadgående hunden udgøre strække musklerne i din ryg.

  Fra bjerget positur, i takt med din ånde, drop din hage til dit bryst og rul dig ned, indtil dine hænder er fladt på gulvet. Dette er kendt som en fremad bøje (Uttanasana), og denne bevægelse strækker lænden og hamstrings. Trin dit venstre ben tilbage og holde det lige mens bøje højre knæ ind i en lunge position. Løft dit hoved og hænder, og læg dine hænder på gulvet i nærheden af ​​din højre fod og læner sig frem, strække din højre hofte. Skift ben og gentag på den anden side. Hold hænderne på gulvet, bringe dine fødder sammen og rette dine ben tilbage i frem bøje position. Trin ene ben tilbage på et tidspunkt, med hænderne tilbage på gulvet, og dette er kendt som den nedadgående hunden udgør (Adho Mukha Svanasana). Hæng dit hoved ned mellem dine arme, og holder din ryg flot og lang og dine hæle fladt på jorden. Du vil føle en strækning i din hamstrings. Trin hver fod tilbage til den forreste bøje position og rul dig langsomt tilbage op til stående stilling.
  Siddende Strækker
  siddende stræk fungerer din ryg og forstrækning muskler.

  Sid ned på måtten med benene udvidet foran dig. Sid op med en lige ryg, dine fødder bøjet, skuldrene tilbage og trak ned og sætte dine hænder fladt på gulvet på hver side af din bund. I takt med rytmen af ​​din vejrtrækning, dine hænder løfte lige op og samtidig holde din ryg lige, så bringe dine arme ned og nå mod dine fødder. Prøv og bringe dit bryst til dine knæ og samtidig holde dine ben lige. Bring dig selv tilbage op til en siddende stilling.