| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Train at blive yogalærer

  Yoga opstod i Indien flere tusinde år siden. Det er et afgørende praksis, som mange mennesker finder fordele dem åndeligt, fysisk og mentalt. Nogle, der praktiserer yoga oplever, at de nyder det så meget, at de ønsker at videregive den viden videre til andre. Hvis du er en af ​​de mennesker, der er visse skridt til at følge for at blive en certificeret yogalærer. Ting du skal
  Yoga mat
  Vis Flere Instruktioner
  1

  begynde din uddannelse ved at studere filosofi og historie yoga. Denne praksis med yoga involverer mere end blot rejser og vejrtrækning - det er en livsstil. Jo mere viden du bliver, jo mere dine elever vil gavne.
  2

  Vælg en bestemt stil yoga at fokusere på. Der er mange forskellige stilarter af yoga. Hatha, Sivananda, Ashtanga og Bikram er nogle af de mere populære dem, men der er mange andre. Det er en god idé at have et indblik i de forskellige former for praksis, men for at blive dygtige nok til at undervise, anbefales det at fokusere på en bestemt stil.
  3

  Køb en yoga mat. Der er mange forskellige niveauer af kvalitet, så find en, der er god kvalitet og vil vare. Det er bedst at købe en mat på et yoga studio eller en butik, der har specialiseret sig i yoga tilbehør, da de vil være de mest informeret om kvaliteten af ​​måtten. Disse butikker kan også anbefale andre tilbehør, du måske har brug for, såsom stropper eller blokke. Uanset hvilken praksis, du vælger, en yogamåtte er afgørende.
  4

  deltage i yoga klasser. Dette vil give dig mulighed for at lære yoga, mens du ser hvordan der undervises. Deltage i undervisningen med forskellige lærere til at opleve forskellige undervisningsmetoder. Hvis du er i tvivl om hvilken stil af yoga du vil øve, det er en god måde at prøve flere stilarter for at få en smag af, hvordan hver enkelt er praktiseret.
  5.

  Find en lærer eller mentor. Vælg en, du føler er rigtigt for dig, ikke bare nogen, der er vidende. Mange lærere arbejder på eller køre yoga studios og kan give indsigt i uddannelse eller andre forretningsmetoder. Mange tilbyder en-til-en sessioner eller små holdtimer specialiseret til uddannelse studerende, der ønsker at undervise i yoga.
  6

  Deltag i et yoga workshop. Workshops er typisk specialiserede og kan forbedre din oplevelse i en kort periode. Mange værksteder er rettet mod yogalærerkurser og tilbyde certifikater samt specialuddannelse.
  7

  Praksis yoga så meget som du kan. Det er bedst at øve både af dig selv og med andre. Øv foran et spejl for at bekræfte, at du gør stillingerne korrekt. Give dig selv tid til at øve, vil blot øge din troværdighed som lærer.