| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man kan reducere vægt gennem yoga

  Yoga er både en fysisk og en mental aktivitet, der lærer kontrol og enhed af krop og sind. Sammen med at forbedre din mentale tilstand, kan yoga bruges til at reducere vægten og forbedre den fysiske sundhed. Mens visse teknikker styrke dine muskler, indre organer og endokrine kirtler, en af ​​de bedste aspekter af yoga er, hvordan det toner og påvirker kroppen på en langsom, ensartet måde. På denne måde, kan alle uanset hvilken alder, kan praktisere yoga og se, førstehåndsindtryk, resultaterne i deres fysiske og mentale sundhed. Ting du skal
  Yoga mat
  Loestsiddende beklædning
  Vis flere instruktioner
  1

  Practice regelmæssige yoga stillinger eller "asana", der involverer bevægelse vride din mave samt bøje fremad og bagud. Disse yoga stillinger, vil bidrage til at styrke din kerne, og det kardiovaskulære aktivitet vil hjælpe i brændende fedt i hele kroppen. Korrekt kropsholdning kan have en effekt på næsten alle kroppens systemer, herunder muskulære, luftveje, endokrine, ekskretionsorganerne, omsætning, fordøjelsessystemet, reproduktive og nervesystem.
  2

  Change "asana" eller position gentagne gange i stedet opretholde en position i en lang periode. Og samtidig opretholde en position vil tilbyde forbedret mental og meditative fordel bruge fart i skiftende position, som motion, bedre vil påvirke din fysiske tilstand. For at modtage de mest fysisk fordel, øge dine gentagelser af en stilling som din styrke forbedres.
  3

  Indarbejd Surya Namaskar i din yoga rutine. Ifølge Yoga Vidya Dham, en nonprofit yoga uddannelse organisation i Indien, er denne øvelse er den bedste måde at forbrænde kalorier og reducere vægten, mens du bruger yoga. Surya Namaskar er en sekvens af syv "asanas" at tone et væld af kroppens muskler og styrker indre organer, hvilket øger blod og iltforsyning i processen. Saml en yoga bog eller besøge en yoga hjemmeside med henblik på korrekt lære de syv trin, der er involveret i Surya Namaskar.
  4

  Practice vejrtrækning teknikker eller "Pranayama". Disse vejrtrækning teknikker kan øge lungekapacitet og stofskifte, og dermed hjælpe forbrænde fedt. Bruge åndedrætsøvelser til at tabe sig, vil ikke forårsage hurtigt vægttab, men vil hjælpe og forbedre andre yoga teknikker, der involverer hjerte-kar-aktivitet. Yoga bøger og hjemmesider vil liste mange forskellige vejrtrækning teknikker, man kan lære.