| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad er fordelene af Solen Salutation i Yoga?

  Sun Salutations, eller surya Namaskar på sanskrit, indebærer en sekvens af 12 stillinger, der bevæger fluidly fra den ene til den næste. Dybest set en squat-fremstød øvelse, der begynder og slutter i stående stilling, Sun Salutations giver en temmelig energisk og effektiv træning. Du kan udføre sekvensen flere gange som en komplet yoga praksis i sig selv eller som warm-up øvelse. Fysiske fordele

  Regelmæssig praksis Sun Salutations kan forbedre din udholdenhed og styrke. Sekvensen strækker sig også dine muskler, især stigende rygsøjlen og talje fleksibilitet. Forskellige rejser i sekvensen fremme balance og stabilitet, hvor han som andre forbedre kropsholdning. Hvis praktiseres regelmæssigt og gentagne gange, kan dette træningsapparater forbrænde kalorier og dermed hjælpe med fedt tab.
  Mental Fordele

  Solen er kilden til sundhed og vitalitet, så udførelsen af ​​Sun Salutations er designet til at bringe mentale fordele. Rækkefølgen reducerer spændinger og stress, også stigende koncentration og dyb vejrtrækning. Mountain positur, der begynder og slutter sekvensen, er især effektiv i at tillade tid til at udvikle en indre fokus og at etablere en intention for yoga praksis, der følger. Hvis du lader dem, kan Sun Salutations hjælpe berolige sindet på samme måde, at meditation gør.

  Sol hilsen Variations

  Yogaundervisning og dvd'er giver typisk Sun Salutation A, den grundlæggende serie af asanas. Jo længere Sun Salutation B tilføjer Chair Pose og Warrior I til den sekvens, og Sun Salutation C er en alternativ version fra Sivananda yoga, med planke erstatter chaturanga for folk, der kæmper med sidstnævnte.
  Opmærksom Praksis og Gradvis Progression

  For at høste maksimalt udbytte, lære den enkelte udgør, der består af Sun Salutations. Træk vejret og langsom dit tempo eller tage en pause, hvis vejrtrækningen bliver anstrengt eller vanskelig anbefaler "Yoga Journal" bidragende redaktør Richard Rosen. Øve stillingerne i sekvensen individuelt først kan medvirke til at skabe flydende bevægelse, når de lægger dem alle sammen. Hver bevægelse bør være opmærksomme og præcis, selv i slutningen af ​​runden, hvor træthed kan føre til sjusk og nedsat koncentrationsevne. Det er vigtigt at starte med at øve kun et par runder af sekvensen, og arbejder sig frem til 10 til 15 runder, og måske endda til de traditionelle 108 runder, som du kan opnå tilstrækkelig styrke og fokus.