| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Fordelene ved Yoga Stretching

  Yoga har været praktiseret i mindst 5.000 år for sine mange fysiske, mentale og åndelige fordele. En komplet yoga praksis involverer tre hovedkomponenter: fysiske strækninger og stillinger, også kendt som asanas, meditation og åndedrætsøvelser. Ud over de fysiske og psykiske fordele ved stretching kan de yogiske praksis af meditation og Breathwork hjælpe med at forbedre din generelle følelse af velvære og fremme indre ro. Øget fleksibilitet

  Mange mennesker praksis yoga for at øge fleksibiliteten og forbedre deres sortiment af bevægelse. Forbedring af din vifte af bevægelse betyder, at dine muskler og sener kan bevæge sig med øget lethed og faldt smerter og stivhed. En undersøgelse offentliggjort i efteråret 2001 udgave af tidsskriftet "Forebyggende Cardiology" viste, at raske forsøgspersoner, der deltager i en regelmæssig yoga praksis i otte uger oplevet mærkbart forbedret fleksibilitet og vifte af bevægelse i deres ankler, spines, skuldre og hofteled. Forskerne antager, at den forbedrede vifte af bevægelse kan skyldes den statiske karakter af yogastillinger. Det betyder, at ved at holde stillingerne i længere tid, hjælper dig med at øge længden af ​​dit bindevæv og muskelvæv, og derved forbedre fleksibiliteten.
  Enhanced Strength

  By bedrift yogastillinger for længere perioder, du også skubbe dine muskler til at bære vægten af ​​din krop. Dette hjælper med at opbygge lean muskelmasse og øger den samlede styrke. Så i stedet for at bruge frie vægte, modstand bands eller maskiner til at opbygge styrke, bruger du din egen kropsvægt for resistens. Visse yoga afbalancering rejser, såsom træ eller Scale, også bidrage til at forbedre muskelstyrke, fordi du skal bruge betydelig muskel kontrol for at undgå at falde over. I modsætning til vægttræning, som normalt fokuserer på en bestemt muskel gruppe ad gangen og kan føre til et voluminøst udseende, forbedrer en komplet yoga praksis styrke og tone i hele din krop gennem excentrisk kontraktion, der fremmer en slankere, mere aflange udseende.

  Nedsat Stress

  Faldende stress og muskelspændinger og stigende følelse af afslapning er nogle af de centrale mentale og fysiske fordele ved yoga stretching. Fokus på specifikke arbejdsstillinger kan tage dit sind off dine bekymringer og bekymringer, i det mindste midlertidigt. Yoga hjælper dig også dyrke en holdning af mindfulness, som også kan hjælpe med at lindre symptomerne på stress. Mindfulness indebærer fokus på den nuværende, accepterer dine oplevelser og udvikle indsigt og bevidsthed. En undersøgelse offentliggjort i 2009 i tidsskriftet "Behavioural og kognitiv psykoterapi" viste, at undersøgelsens deltagere, der praktiserede yoga i otte uger oplevet en betydelig stigning i den samlede mindfulness og bevidsthed. Forskerne antager, at øget mindfulness kan hjælpe med at forhindre negative følelsesmæssige tilstande som angst eller depression.
  Forbedret Sleep
  p Hvis du lider af kronisk søvnløshed eller har lejlighedsvis svært ved at falde i søvn kan yoga stretching være svaret du har ledt efter. Yoga hjælper berolige dit sind og sinker din sympatiske nervesystem, den del af dit centrale nervesystem er ansvarlig for ophidselse. En undersøgelse offentliggjort i december 2004-udgaven af ​​tidsskriftet "Anvendt Psykofysiologi og Biofeedback" undersøgte fordelene ved en otte-ugers yoga praksis hos mennesker, der har oplevet kronisk søvnløshed. Deltagerne blev instrueret i at holde en søvn-vågne dagbog, som målte faktorer såsom samlet søvn tid, total wake tid og antallet af opvågninger. Efter otte ugers periode, rapporterede 20 deltagere, der afsluttede uddannelsen betydelige forbedringer i alle foranstaltninger.