| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan er Yoga Øvelser Forskellige fra strækøvelser

  Yoga er en form for sind-krop-ånd fitness, der helt sikkert indebærer stretching -? En masse stretching, faktisk. Og hvis du har strakt før eller efter en træning, kan du have gjort nogle tiltag, der ville være lige så hjemme i en yoga klasse. Faktisk er strækker meget vigtig som en del af din samlede motion rutine, og det forbedrer en yoga session lige så meget som det forbedrer en vægtløftning session, men der er helt sikkert en masse mere til yoga end bare stretching. Typer af Strækker

  Yoga moves, der involverer stretching er typisk baseret på aktiv udspænding, hvor man holder en position uden nogen form for hjælp. Du vil måske være bekendt med flere andre typer af stretching, herunder dynamisk udspænding, hvor du gradvist øge rækkevidde eller hastighed, og passiv udspænding, hvor du bruger en partner, en anden kropsdel ​​eller en anden bistand til at hjælpe dig med at opretholde et stræk.

  Yoga vs Stretching for rygsmerter

  Strækning og yoga blev fundet lige til gavn for mennesker med kroniske lændesmerter, ifølge en 2011 undersøgelse offentliggjort i "Archives of Internal medicin. "" Vores resultater tyder på, at både yoga og strækker kan være gode, sikre muligheder for folk, der er villige til at prøve fysisk aktivitet for at lindre deres moderate lændesmerter, "sagde Karen Sherman, Ph.D., en af ​​undersøgelsens Forfatterne og senior videnskabelige investigator for Group Health Research Institute i Seattle.
  Fysisk Sammenligning

  Stretching er beregnet til at hjælpe med at løsne dine muskler, reducere risikoen for skade, lindre smerter og forbedre din vifte af bevægelse. Det forbedrer også kropsholdning, reducerer muskelspændinger og forbedrer den generelle ydeevne. Typisk en strækning holdes i flere sekunder og derefter uddybet lidt for yderligere fordel.

  Yoga, snarere end blot at fokusere på at strække og løsne muskler, også øger styrke og balance. Mens strækninger kan gøres siddende, stående eller liggende som yoga, de typisk involverer bliver støt jordet. Yoga, på den anden side, bruger en række rejser, der ofte kræver fysisk udholdenhed eller intens fokus bare at vedligeholde.
  Mental Sammenligning

  Yoga handler ikke kun om fysisk udholdenhed, men også tester din mentale udholdenhed ved at kræve, koncentration og balance for at opnå og holde arbejdsstillinger. Yogier tror, ​​at kroppen og sindet er forbundet uløseligt, og mange yoga aficionados rapporterer en klarere, mere støjsvage og mere fredeligt sind, en følelse af ro, mental afslapning,. Eller endda en overraskende mental gennembrud efter en session

  udspænding kan tilbyde en mulighed for at stille sind, tænke eller overveje noget, det er fokuseret på fysisk fordel og ikke indebærer sind-krop integration i den grad, at yoga gør.
  Spiritual Sammenligning

  Enhver form for fysisk træning, herunder strække, kan påvirke os på sekundære niveauer. Men yoga meget baseret ikke blot på sind og krop praksis, men på åndelig udvikling og oplysning.

  Erobring vanskelige yogastillinger kan bringe ikke bare en følelse af fysisk realisering, men en overjordisk følelse af empowerment, og selv uovervindelighed på et åndeligt plan. Desuden indebærer yoga bevidst dyb afslapning og ofte en meditation portion - kaldet Savasana på sanskrit -. Der er beregnet til at genoplive og forny dig, inde og ude

  "Savasana er, hvor folk er mest tilbøjelige til oplever betydningen af ​​yoga, som er deres bevidste enhed med Infinity, "forklarer Erich Schiffman, lærer på Exhale Center for Sacred Bevægelse i Venice, Californien, og forfatter til" Yoga:. Ånden og praksis at flytte ind Stillness "

  Breathing Sammenligning

  betragtninger strækker kræver kun, at du trækker vejret normalt i stedet for at holde vejret, yoga er stærkt på et bestemt mønster af vejrtrækning. For fuldt ud at drage fordel af en yoga session, skal du trække vejret dybt og fuldt, koordinerende inhalerer visse bevægelser og udånder med andre. Det giver et øget niveau af ilt til kroppen, mens du holder stillingerne forbedrer din omsætning.