| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvad er Surat Shabd Yoga

  Fra Hatha til Ashtanga til Bikram, er der forskellige yogaskoler -? Og endda en mangfoldighed i undervisningen tilgange inden for hver skole. Blandt disse variationer, er Surat Shabd yoga en meget tydelig form for praksis. Mens andre yoga former fokus på det fysiske, Surat Shabd fokuserer på mental og åndelig velvære. I sin kerne, kredser den praksis omkring koncentrere sig om din "indre lyd" eller "kosmisk hum" som et middel til meditation. Basics

  Selvom praksis i sig selv er det gamle, populariseret Kirpal Singh moderne Surat Shabd yoga i den vestlige verden i 1950'erne gennem 1970'erne, ifølge en jul 1983 "Yoga Journal" tidsskriftsartikel og Singhs egen nonprofit organisation, Ruhani Satsang. "Shabd" groft oversat betyder "ord", mens "surat" betyder "opmærksomhed." Væsentlige, Surat Shabd opfordrer praktiserende læger til at afstemme deres egen indad lyd, eller "indre ord." Det betyder, at når du mægle i Surat Shabd, du ikke fokuserer på stilhed dit miljø, du i stedet fokusere på stilheden i din egen krop. I sin bog, "The Crown of Life", Kirpal Singh refererer til denne lyd sensation som "himmelsk lyd strøm", en slags indre musik. For bedre at illustrere konceptet, Singh sammenligner det med lyden af ​​en konkylie på stranden i "Meditation Instruktioner for indviede." Lyt til lyden af ​​blod farende når du tilslutter dig ører for en hands-on eksempel.

  Metoder

  praksis Surat Shabd yoga mere ligner meditation end det gør almindelige, kropsholdning-baserede former for yoga, såsom Hatha yoga. At praktisere Surat Shabd, skal du først påtage sig en afslappet meditativ positur. Den praksis foreskriver ikke et bestemt udgøre, og det bør simpelthen være behageligt for dig. I fuldstændig stilhed med regelmæssig og naturlig vejrtrækning, så du lukker øjnene og fokusere udelukkende indad. Uden at flytte dine øjne, fokus du din opmærksomhed på et bestemt indad punkt, såsom mellem dine øjenbryn. Du kan vælge at gentage et mantra, en lyd eller hellige ord, der hjælper dig med at koncentrere, for at hjælpe skærpe din opmærksomhed. I nogle tilfælde også praktiserende bruge ørepropper til at øge fokus på deres indre lyd.

  Åndelige principper

  I teorien, ekstrem fokus på aktiv stilhed af din krop hæver yogier til et plan ud over det fysiske. På denne måde søger Surat Shabd yoga for at give sine udøvere til at stige over fysiske bevidsthed. Kirpal Singh ser aktiv lyde Surat Shabd som en "hørbar liv-stream", som han skriver i "The Crown of Life". Ideelt set harmoni med dette liv-stream fører til større selvbevidsthed, samt en større sammenhæng mellem bevidsthed og spiritualitet.
  Mere at overveje

  Surat Shabd yoga indgår ofte som en del af en større filosofi, ofte forbundet med Sant Mat åndsretning . I sin bog, "Surat Shabd Yoga: The Yoga af Celestial Sound Current," Singh opfordrer tilhængere til at praktisere Surat Shabd sammen med de fem kardinaldyder - defineret som ikke-skade alle levende væsener, sandfærdighed, kyskhed, kærlighed og uselviskhed - samt de tre renheder på kost, levebrød og adfærd

  .