| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Yoga til at forbedre Nervous System

  Undersøgelse efter undersøgelse har vist, at yoga beroliger dig ned og øger dit energiniveau og følelse af velvære. Time på måtten kan levere lindring af symptomer på depression, post-traumatisk stress disorder, kroniske smerter og epilepsi, samt forbedre din immunitet og bidrage til et sundere hjerte. Forskere er ved at opdage, at disse virkninger stammer fra den måde yoga påvirker nervesystemet. Autonome nervesystem

  autonome nervesystem kører din interne smurt og organer - dit hjerte, lever, tarme, respirationsfrekvens, fordøjelse og reproduktive organer. Det er en todelt system. Det sympatiske nervesystem arbejder med stresshormoner, såsom adrenalin og kortisol, at ophøje din puls, blodsukker og blodtryk som reaktion på en trussel. Para-sympatiske nervesystem spark i efter at truslen er gået. Det sænker din puls og blodtryk, bremser vejrtrækning og returnerer cirkulation og aktiviteten af ​​dine organer til normal. Dine muskler slappe af, fordøjelsen og sove bedre, immunitet er stærkere. Yoga asanas, der strækker og styrker dine muskler og Pranayama øvelser, der fremmer dyb, rolig vejrtrækning, aktiverer para-sympatiske nervesystem til at hjælpe dig med at bekæmpe stress. Forward bøjninger, siddende, tilbøjelige og liggende rejser og hip dåseåbnere, samt omvendinger, langsom vejrtrækning og meditation arbejde bedst at stimulere para-sympatiske nervesystem.
  Killer Stress

  Stress kan dræbe dig, og det undergraver dit helbred på utallige måder. Når din stress respons kører showet, du er udsat for mavesår, migræne, irritabel tyktarm, depression, epilepsi, kroniske smerter og post-traumatisk stress disorder. Du er i højere risiko for diabetes, hjerteanfald, osteoporose og fibromyalgi. Pålidelige undersøgelser om yoga effekt på stress og relaterede tilstande, evalueret ved Harvard Medical School, viser, at yoga sænker stressniveauet og overfølsomhed over for smerte. Det forbedrer også depression og angst betydeligt, op til 67 procent remission i en undersøgelse af patienter indlagt for depression. Harvard Medical School karakteriserer post-traumatisk stress disorder - PTSD - som en Yoga lindrer PTSD symptomer i krigsveteraner så pålideligt, at Walter Reed Army Medical Center tilbyder nu yoga dybe afslapning terapi til berørte bekæmpe veteraner vender tilbage fra "utilpasset nervesystem ophidselse." Irak og Afghanistan.
  Pulsvariation og Vagus Nerve

  Pulsvariationen er saldoen af ​​stress reaktion og genvinding reaktion forårsaget af nervesystemet . Det sympatiske nervesystem udløser hurtig hjerterytme, forhøjet blodtryk og hurtigere vejrtrækning til at håndtere stress. Para-sympatiske nervesystem sænker puls, blodtryk og respirationsfrekvens, når stress er overstået. Et sundt hjerte har en høj variabilitet rate - mens lav variation indikerer dårlig hjertefunktion - og yoga udøvere tendens til at have højere hjerte-variabilitet end deres ikke-yoga-praktiserende jævnaldrende. Vagus tone er også højere i yogier. Den vagus nerve forbinder de respiratoriske, fordøjelses-og nervesystem til hjernen og er afgørende for at regulere store kropsfunktioner, såsom puls, åndedræt, informationsbehandling og fordøjelse. Et stærkt tonet vagus nerve gør dig mere modstandsdygtig under stress. Høj vagus tone er en betydelig sundhedsrisiko markør, hvilket indikerer god fordøjelse, lavere puls, følelsesmæssig stabilitet og reduceret angst, depression og smerte følsomhed.
  Get It Right

  Undgå , lindre eller helbrede din helbredsproblemer med hjælp af yoga, men være smart om det. Vælg stille yoga med en vægt på reflekterende rejser til de langsommere åndedrætsøvelser og meditation og guidede billedsprog aktivere dit para-sympatiske nervesystem. Husk, at yoga vil endda moderere virkningerne af sygdomme, der ikke er direkte knyttet til understrege, som kræft, ved at lempe den angst for kirurgi og aggressive behandlinger. Find et par favorit gøre med overalt rejser og lære slow-vejrtrækning teknikker til at sænke dit stressniveau og berolige dine nerver i midten af ​​en vanvittig - eller typiske - dagen. Nyd dine energisk yoga sessioner - de tilbyder stress-reducerende fordele samt - men indse det største stress-relief ved at afslutte hver session med afslappende udgør. Spørg din sundhedspleje udbyder, før du starter en yoga program rettet mod undertrykke overskydende stress i dit liv.