| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hot Yoga teknikker i hjemmet

  Hot yoga er normalt praktiseres i en dampende studie, ikke en komfortabel stue. Men det betyder ikke, at du ikke kan høste nogle af fordelene ved hot yoga fra komfort i dit eget hjem. Hvis du ikke har et varmt yoga studio i nærheden eller ikke har råd til de stejle medlemskab gebyrer, så prøv at oprette et rum i eller omkring dit hjem. Selv om det måske ikke være nøjagtigt den samme oplevelse, kan du stadig øve din teknik og forbedre din fleksibilitet uden studiet. Miljø

  vigtigste komponent i hot yoga er naturligvis, dit miljø. Det hedder "hot", fordi studiet typisk opvarmes til mere end 100 grader Fahrenheit, med en luftfugtighed på omkring 40 procent. Afhængig af din nuværende klima, kan du efterligne et lignende miljø ved at dreje din termostat eller bringe et varmeapparat ind i et rum for at øge temperaturen. Husk at tjekke temperaturen på et termometer for at sikre, at det ikke er for varmt. Hvis du bor i et varmt klima, kan du øve hot yoga udendørs - bare finde et skyggefuldt sted, så du ikke praktiserer i den varme, direkte sollys
  Poses
  .

  Hvis du følger Bikram yoga - den oprindelige form for hot yoga, som er udviklet af yogi Bikram Choudhury - sekventering af yogastillinger er altid den samme. Du vil udføre de samme 26 stillinger i den samme rækkefølge, to gange igennem. At være fortrolig med almindelig Hatha yoga kan hjælpe dig i din hot yoga praksis, da mange af de stillinger er velkendte for dem, der har praktiseret andre former for yoga og forholdsvis enkelt at replikere derhjemme.

  dvd'er, cd'er og andre Hjælper
  p Hvis du er bekymret for din at-home hot yoga teknik, kan låne hot yoga dvd'er eller cd'er fra biblioteket eller endda investere i dine egne eksemplarer hjælper dig med at holde på sporet. De vil lede dig gennem forskellige rejser og retten sekventering, så du kan fokusere på din kropsholdning og teknik snarere end at forsøge at huske, hvad der kommer næste eller kontrol af et opslagsværk efter hver positur. Du kan finde sådanne cd'er og dvd'er online, på biblioteket og endda gennem nogle yoga studios.
  Safety

  Når du praktiserer hot yoga derhjemme, du glip af fordelen ved at have en uddannet professionel se din form og tilbyde op sikkerhedsmæssige forslag til at sikre et sundt session. Øve i den ekstreme varme kan føre til kvalme, svimmelhed og andre symptomer på hedeslag. Tjek din termometer, før du starter og undgå praktiserer i forhold over 105 grader Fahrenheit. Drik mindst 16 ounces vand, før du begynder og holde en vandflaske i nærheden under træningen, foreslår Yoga Journal. Hvis du begynder at føle sig syg, svimmel eller forvirret, stoppe og finde et sted køligt indtil symptomerne ophører.