| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan får du en symmetrisk hals for Competitive Bodybuilding

  Konkurrencedygtige bodybuildere er bedømt på kondition og fysisk fuldkommenhed, et aspekt af, som er kroppens symmetri. Som et resultat, er det meget vigtigt for bodybuildere at holde deres krop så symmetrisk som muligt. Dette kan især være svært, når udviklingen nakkemusklerne, som dag-til-dag aktiviteter kan skævt symmetri på en måde, at de fleste mennesker ikke vil bemærke, men en konkurrence dommer næsten helt sikkert vil. Ting du skal
  Dumbbells
  Vis Flere Instruktioner
  Sådan får du en symmetrisk hals for Competitive Bodybuilding
  1

  Arbejd din øvre ryg. Asymmetrisk trapezius muskler kan trække din nakke ud af justering eller yderligere fremhæve en mangel på symmetri. Opbygning din øvre rygmuskler gør din nakke ser bedre og også lektioner dagligt pres på dine nakkemuskler der kan bidrage til asymmetri.
  2

  Opbyg dine skuldre. Større skuldre støtte din nakke bedre og også gøre din nakke ser større ud. Mange skulder øvelser, såsom Shrugs, har den sekundære fordel styrke nakkemuskler.
  3

  Brug håndvægte når det er muligt. Vægtstænger muliggøre den ene side af kroppen for at kompensere for den anden uden at du selv er klar over det. Især når du laver skulder og ryg øvelser, brug håndvægte, når du kan, så hver side af kroppen forbliver isoleret, og disse halsen påvirker muskler ikke udvikler ujævnt.
  4

  Stretch dagligt og dynamisk. Strækker halsen kan hjælpe med at holde musklerne løs, smidig og jævn. Neck rotationer og tucking nakken til brystet, og derefter hæve din hage til at se på loftet er gode måder at holde musklerne spænde, dræning, eller rive - som alle kan forhindre dig i at arbejde ud din hals jævnt eller overhovedet.
  5

  Alternate hals øvelser med halsen support øvelser. På dage, at du ikke udøver din nakke specifikt enten motion dine skuldre eller din øvre rygmuskler og gør hals strækninger for at holde din hals muskler smidig. Fordi det er så let at udvikle asymmetriske nakkemuskler, er det vigtigt at tage forholdsregler mod enhver type hændelser, der kan påvirke din daglige træning. Ved at inkorporere hals arbejde i nogle aspekter int din daglige træning rutine, kan du være sikker på, at du vedligeholder det arbejde, du lægger ind i en symmetrisk hals samtidig undgå skader og stammer, der kan forhindre dig i træning ordentligt.