| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Den bedste måde at opbygge Lean Muscle & tabe kropsfedt

  Bygge lean muskler og tabe fedt er komplementære bestræbelser. Opbygning lean muskel hjælper til at forbrænde fedt. Den bedste måde at opbygge muskler, er at træne med frie vægte eller vægt maskiner. Du bliver nødt til at gøre en langsigtet engagement mod at opnå deres mål. Du skal vedligeholde en regelmæssig træning tidsplan og spise de rigtige fødevarer. Kardiovaskulær træning vil også styrke processen. Hvordan vægttræning forbrænder fedt

  Ifølge en nylig undersøgelse fra Journal of Applied Science, "Vægtløftning øger fedt-væv lipolyse (fedtforbrænding) ... og hjælper til at forbedre kroppens sammensætning." "Body præparat" henviser til forholdet mellem muskler og fedt.

  Når du tog, fokusere på alle kropsdele. Alles krop er anderledes. Mænd har en tendens til at have en mere vanskelig tid at tabe mave fedt, mens kvinden kæmper med fedt i deres hofter og lår. Mennesker med tungere builds (endomorphs) gevinst muskler og styrke hurtigere end tyndere mennesker (ectomorphs), men de skal arbejde hårdere på at tabe kropsfedt.
  Vægtløftning Rutiner

  En almindelig vægt rutine kræver, at du fokusere på bryst, skuldre, ryg, triceps, biceps, underarme, quadriceps, hamstrings, kalve og mavemuskler. Split rutiner give mere tid til at finpudse ind på hver muskel under træning. Et eksempel på en split rutine er træning bryst, skuldre og triceps en dag, ryg og biceps en anden dag og ben på endnu en dag.

  Arbejde hver kropsdel ​​to gange hver uge, undtagen for benene. Gang hver uge er normalt tilstrækkelig til benene. Eller udpeger en tungere dag og en lighter dag for ben træning. Træning oftere øger fedtforbrændingen. Mange mennesker bruger en rutine med tre dage på og en fridag. Også tilføje hjerte-kar-uddannelse for at hjælpe forbrænde fedt. Gør disse øvelser mindst 3 dage om ugen.
  Slankekure

  løfte vægte hjælper med at forbrænde fedt, skal du også ændre din kost til at læne sig ud. Spis magert fødevarer med et højt proteinindhold, såsom kylling, kalkun, fisk, æggehvider og tun.

  Det er også vigtigt at fjerne fede snacks fra din kost. Spis komplekse kulhydrater i stedet. Center din kost omkring kartofler, brune ris, yams, havregryn, majs, byg, hvede og andre komplekse kulhydrater. Spis mindst fem gange om dagen, fordi det øger kroppens stofskifte. Og drikke en masse vand, som også hjælper i den metaboliske proces.

  Hvert måltid skal bestå af en mager protein og et komplekst kulhydrat. Også være sikker på at spise mindst fem portioner af grøntsager og 01:59 af frugt om dagen. Grøntsager har fordøjelsesenzymer samt vitaminer. Frugt er rig på vitaminer og regulere tarm.

  Drik protein shakes til at supplere et måltid. Det er vigtigt at indtage et protein inden for en time arbejder ud for hurtig genopretning. Prøv også at stoppe med at spise mindst tre timer inden jeg går i seng. Selv kulhydrater og protein kan henvende sig til fedt, mens kroppen er i hvile.