| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Skulder Fleksibilitet & styrke øvelser

  Det vigtigste fælles af skulder er en bold-and-socket joint, og giver den største vifte af bevægelse blandt alle led i den menneskelige krop. Men som følge af denne brede vifte af bevægelse skulder tilbøjelige til forskellige skader. Holde skulderen fleksible og deltoids og rotator cuff muskler stærke kan hjælpe med at reducere skulderskader. Skulder Capsule Stretch

  Skulder kapsel strækninger vil hjælpe med at strække skuldrene og skulle være afsluttet, før en skulder træning, for at øge fleksibiliteten i skuldrene. For at fuldende strækninger, stå med armene langs siden. Holde dine mavemuskler stramt, og dit bryst ud, hæve langsomt dine skuldre mod dine ører. Kortvarigt holde stillingen, og derefter langsomt slip.
  Medicine Ball Push-Ups

  Denne variation af standard push-ups mål de forreste og mediale deltoids skulder muskler i Ud over at arbejde for brystmuskler. I en push-up position, placere en medicin bold foran dig. Hold bolden på hver side, med dine håndled vender mod dig. Langsomt sænke dig selv ned, og langsomt hæve dig op igen. Ud over at øge skulder styrke, også øvelsen hjælper med at forbedre stabilitet og balance.

  Supermans

  Supermans forbedre både skulder styrke og fleksibilitet på samme tid . Liggende på maven, pege tæerne væk fra dine skinneben. Udvid dine arme over dit hoved, med håndfladerne mod hinanden. Løft begge ben et par inches fra gulvet, og samtidig hæve armene. Hold stillingen et øjeblik, og derefter vende tilbage til udgangspositionen. I denne øvelse er det vigtigt at undgå at øge dit hoved og buede ryggen.
  Stability Ball Pikes

  For at udføre en stabilitet bold gedde, placere en stabilitet bold på dine fødder. Sænk din krop ind i en push-up position, placere fødderne på bolden. Langsomt skridt baglæns med den ene hånd, så den anden, så din mave er nu på bolden. Gå fremad ind i startposition, og derefter hæve din underkrop så højt op som muligt, hold et øjeblik, og derefter vende tilbage til den oprindelige position.
  Strækker

  et cool-down, strækninger er brugt til at øge fleksibiliteten i skuldermusklerne. Stående med fødderne skulder bredde fra hinanden, dine hænder fat sammen i bagsiden af ​​kroppen. Holde dine arme lige bag dig, skal du starte langsomt at hæve dit hoved mod loftet. Hold stillingen i ca 20 sekunder og derefter sænke dit hoved til startpositionen, og gentag tre gange. Denne strækning hjælper også til at forhindre rotator cuff skader.