| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man opbygger musklerne i overkroppen i 16 uger

  Med lidt hårdt arbejde og engagement er det muligt at opnå en betydelig styrke og muskel gevinster på bare 16 uger. Men en effektiv vægte uddannelse regime er blot ét element, skal du skræddersy din kost og andre dele af din livsstil til at nå din drøm krop. Men husk, en sund, stærk fysik er et afbalanceret fysik - og hvad mere det er langt mere æstetisk tiltalende. For de bedste resultater, motion hver muskel gruppe i kroppen - der ønsker en super-hero overkroppen med ben, der ligner de kæmper for at bære det? Instruktioner
  1

  Opret et træningsprogram. Træningssessioner bør være intens, arbejde en eller to muskelgrupper indtil overbelastning. For hypertrofi (øget muskel størrelse), udfør 8 til 12 reps og 3 til 5 sæt af hver øvelse. Vælg en vægt tilstrækkeligt, så din sidste rep i hvert sæt er til fiasko. Brug frie vægte. Frie vægte tvinge dig til at engagere din kerne og posturale muskler og fremme større gevinster. Tillade mindst 3 dage, før de udøver de samme muskelgrupper og give din krop en minimum to recovery dage om ugen.
  2

  Cycle dit program hver 4 til 6 uger. Hold dine muskler gætte ved at skabe en helt ny øvelse planen. Dette vil forhindre musklerne i at tilpasse, hvilket resulterer i et plateau i styrke og størrelse.
  3

  Tilpas din kost. Det anbefales at forbruge 1 til 1,5 gram protein pr pund kropsvægt hver dag. Proteiner bistand genopretning og reparation af beskadiget muskler og bindevæv. For at sikre at du får nok proteiner i din kost, drikke en valleprotein shake post-workout og før du sover. Du bør også spise komplekse kulhydrater for at holde din krop næring og fibre til en sund fordøjelse og ordentlig insulin respons.
  4

  Sleep i mindst 8 timer per nat. De fleste af væv reparation opstår, mens du sover. Det er ikke ualmindeligt, at professionelle atleter og bodybuildere til at sove i op til 16 timer hver dag. Drik en protein shake før sengetid til brændstof dine muskler til nyttiggørelse.
  5.

  Hold motiveret. Uden motivation du vil uundgåeligt falde ved den første forhindring. Tog med en fitness professionel eller en uddannelse partner til at holde dig på sporet. Holde en fitness tidsskrift sammen med før og efter billeder er også en stor motiverende værktøj og vil vise dig dine fremskridt i retning af at opnå en svulmende overkrop.