| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Træning Med Vægtskiver

  Træning med vægtskiver giver en enkel, effektiv alternativ til træning med frie vægte. Vægtskiver er de cirkulære-formede vægte, der typisk sluppet på barer og anvendes til øvelser såsom krøller og bænkpres. Brug vægtskiver i træning, som du normalt ville bruge frie vægte ikke kun er praktisk, da de er let tilgængelige på de fleste fitnesscentre, men byder også på en markant anderledes ergonomisk løsning. Butterflies

  Butterfly træning involverer, som navnet antyder, en bevægelse af flyvning med udstrakte arme. Begynd øvelsen ved at vælge to lige vægtskiver og spiser dem mod din underarm. Derefter langsomt løfte armene, så de er forlænget lige ud. Gentag 15 gange for at fuldføre sættet, og udfylde mellem tre og fem sæt. Vægten af ​​vægten pladen skal være sådan, at du begynder at blive stiv ved afslutningen af ​​15 intervaller.
  Abdominal Rotations

  Til denne øvelse, kun én vægt pladen er påkrævet. Sidde på din bagdel med bøjede knæ og dine ben krydsede, og væk fra jorden, så du kunne rokke frem og tilbage på dine bagdelen muskler. Hold vægten plade i dine hænder, og drej din side langsomt at røre vægten pladen i jorden, og drej igen til anden side. Begynd denne øvelse med 50 gentagelser, og arbejde op som du forbedre
  Crunches

  Få dig i position til normale crunches:. Lig på ryggen med din bøjede knæ mod dit bryst og ben passeres dine ankler. I stedet for at holde fingerspidserne bag ørerne eller snøring fingrene bag hovedet, holde på en vægt plade med hver sidde op. Prøv ikke at lade pladen berøres enten hovedet eller jorden, tvinger dine mavemuskler til at arbejde hårdere. Antallet af gentagelser vil variere afhængigt af din core styrke, og bør bestemmes af dig efter din første træning.
  Overhead Tricep Reps

  igen for denne træning, kun en vægt plade er påkrævet. Begynd ved at holde vægten plade med to hænderne bag nakken. Bring pladen frem over dit hoved, indtil du holder det lige ud foran dit ansigt, og hold i 2 fulde sekunder. Udfør 10 til 15 gentagelser for et sæt, og udfylde op til fem sæt.