| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan Styrke Teardrop sektion rundt knæene

  Dine forreste lår består af en gruppe på fire muskler kaldet quadriceps femoris. En af disse muskler, den indre vastus medialis, har en dråbeform. Denne muskel strækker sig fra din mid-inderlåret knogle ned til din indre knæet. Den fungerer som en extensor af dit knæ. Hvis det lyder forvirrende, bare vide, at vastus medialis er en af ​​de muskler, der lader dig rette dine ben. Når du udfører benstrækker øvelse, kan du gøre en lille tweak, der vil lade dig understrege arbejde vastus medialis, så du bedre kan styrke denne dråbeformet muskel. Instruktioner
  1

  Sid på et ben-forlængelse maskine med ryggen mod sædet. Vælg en let vægt for at begynde øvelsen. Du er nødt til at gøre to til tre sæt af høj gentagelser, op til 25 reps, med lette vægte for at varme op dine vastus medialis og andre muskler i dine quadriceps femoris. Disse er rectus femoris, vastus intermedius og vastus lateralis. Du vil også varme op en lille knæ muskel kaldet articularis genu.
  2

  Skub dine fødder under de roll-formede puder af maskinen. Knæene skal bøjes forbi 90 grader for at placere dine quadriceps femoris muskler under en strækning ved begyndelsen af ​​hver gentagelse. Hvis dette ikke er tilfældet, skal du justere maskinen, indtil dine knæ er i denne position.
  3

  Drej fødderne udad, så du tæer peger mod ydersiden. Dette er nøglen til at understrege vastus medialis musklen. Hold dine fødder i denne udadvendte retning i hele spektret af bevægelse for at holde hovedvægten på denne muskel.
  4

  Grip maskinen håndtag for støtte. Hvis der tilfældigvis ikke håndterer på maskinen, greb siderne af sædet for at give dig, at støtte.
  5.

  Ret dine ben ved at udvide dine knæ lige kort for at låse ud. Ved ikke at låse ud af dine knæ, holder dig spændingen på dine muskler. Standsning før dine led lockout er også sikrere for knæene.
  6

  Bøj dine ben ved at bøje knæene forbi 90 grader, eller indtil du vender tilbage til udgangspositionen. Må tre arbejdsdage sæt af 10 til 12 reps af denne øvelse, når du har fuldført warm-up sæt. Brug moderat til tunge vægte i løbet af din arbejdstid sæt, så du kan styrke dine vastus medialis og andre quadriceps femoris muskler.