| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Gør Dips Harder

  Dips udføres ved hjælp af en parallel bar apparat og er en kropsvægt øvelse, der er målrettet dit bryst, skuldre og triceps. Som med alle kropsvægt øvelser, er mængden af ​​resistens til rådighed begrænset, hvor meget du i øjeblikket vejer. Det betyder, at du bliver nødt til at udføre et stadigt stigende antal gentagelser, hvis du ønsker at fortsætte få gavn af denne øvelse. Men hvis du ikke ønsker at øge motion volumen, kan du vedtage en alternativ metode til at gøre denne øvelse mere udfordrende. Brug motion bands

  Let og bærbar, kan motion bands bruges til at give ekstra modstand, når du udfører dips. Bands den øverste del af øvelsen, som du låser armene ud, hårdere. Brug en tynd band til at tilføje en lille mængde af vanskeligheder eller en tyk band at gøre dips langt hårdere. Loop et band over din hals og derefter vedhæfte det til et punkt nær bunden af ​​din dyppestationen. Hold dit hoved op og hals udvides lidt for at minimere stress på din hals. Lad ikke bandet til at trække dig hurtigt ind i nederste position af øvelsen da det kan føre til skade. Synke langsomt og bevidst, før kørsel op imod den kombinerede modstand tyngdekraften og bandet.
  Tilføj Weight

  Lav dips mere krævende ved midlertidigt at øge din kropsvægt. Dette kan opnås på en række måder. Du kan bære en vægtet vest eller rygsæk, rem en håndvægt omkring din talje ved hjælp af en dyppe bælte eller reb, holde en håndvægt mellem dine krydsede ankler eller mellem dine knæ eller drapere en metal kæde over din nakke og øverste del af ryggen. Tilføj kun en forholdsvis lille mængde af vægt i første omgang, for eksempel fem til 10 pounds, og gradvist øge vægten, som du bliver vant til den ekstra belastning.
  Forøg Time Under Tension

  Time under spænding, TUT for korte, er det udtryk bruges til at beskrive, hvor længe dine muskler arbejder for en given øvelse. Hvis du tager to sekunder for at sænke dig selv og derefter to sekunder for at løfte dig, når du udfører dips, hver gentagelse tager fire sekunder. I dette tilfælde ville et sæt af 10 gentagelser resultere i en TUT 40 sekunder. I stedet for at udføre flere gentagelser, kan du gøre dips mere udfordrende ved at bremse. Udtrykket bruges til at beskrive hastigheden af ​​bevægelsen kaldes tempo. Ved hjælp af et tempo på tre sekunder ned og tre sekunder op, for eksempel TUT for det samme sæt af 10 reps stiger til 60 sekunder. Den langsommere du bevæger dig, jo mere udfordrende øvelse bliver det.
  Pre-udstødning agonister

  motion, de agonister er de muskler, der er ansvarlige for at gøre de fleste af de arbejde. I dips er agonist brystmusklerne, eller pectoralis major. Udførelse otte til 12 gentagelser af en kiste isoleret øvelse umiddelbart før du begynder dit sæt af dips vil gøre dips betydeligt hårdere. Egnede bryst isolation øvelser omfatter håndvægt fluer, kabel delefiltre og maskine PEC-deck fluer. For at få mest muligt ud af arbejdsgrupper agonister, kaldet pre-udstødning, bør du så hurtigt som muligt fra isolation øvelse til dips. Hvis du tager for lang tid, vil dine muskler begynder at restituere sig og reducere effektiviteten af ​​denne uddannelse system.