| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Leg Action i en Squat

  Squat er en kompleks bevægelse, der involverer mange aktioner i benene, eller mere specifikt knæ og ankler. De muskler, der styrer handlinger knæ er den forreste låret, inderlåret og bageste lårmuskler. Dem, der styrer handlinger ankler er lægmuskler og Shin muskler. Læring de nøjagtige muskler, der er på arbejde i løbet af squat, og hvilke specifikke tiltag de kontrollerer, vil give dig mulighed for bedre at udføre squat, så du kan få maksimalt udbytte af dette komplekse øvelse. Knæfleksionen

  For at gøre det squat, skal du først placere en vægtstang over din øvre ryg og du står med din krop oprejst og fødder lidt bredere end skulder-bredde fra hinanden. Så med ryggen så fladt som muligt, skal du sænke dig dine hofter, indtil lårene er parallelle med jorden. Den første aktion i dine ben i denne nedadgående fase kaldes knæfleksionen eller bøjning af knæene. En fire-delt muskel gruppe kendt som hamstrings er ansvarlig for denne knæløft. Disse muskler er semitendinosus, semimembranosus, biceps femoris lange hoved og korte hoved, træk på de lavere ben knogler, til skinneben og lægben, kan du bøje dit knæ.
  Ankel dorsiflexion

  Udover knæfleksionen udfører du ankel dorsiflexion under den nedadgående fase af squat. Dorsiflexion er dybest set bøjning af dine ankler. Tibialis anterior, fibularis Tertius, extensor digitorum longus og extensor hallucis longus er de muskler, der tillader for denne handling. Disse muskler trækker på dine underben knogler, så du kan bøje dine ankler, som du sænker dig selv under squat.
  Knee Extension

  Når du når den parallelle låret, skal du så stige tilbage til oprejst startposition squat. Knæet bevægelse, der opstår i løbet af denne opadgående fase kaldes knæ forlængelse eller udretning af dit knæ. En fire-delt muskel gruppe, kendt som quadriceps tillader dig at gøre dette. Disse fire muskler er vastus medialis, vastus lateralis vastus intermedius og rectus femoris. Quadriceps trække i patella eller knæskallen, at forlænge dit skinneben eller skinnebenet, så du kan rette dine knæ under den opadgående fase.
  Ankel plantarfleksion

  Sammen med knæet udvidelse, udfører du en bevægelse kaldet ankel plantarfleksion. Dette er en udvidelse af dine ankler. I alt ni muskler tillade dig at gøre plantarfleksion. Disse muskler, gastrocnemius laterale hoved og mediale hoved, soleus, plantaris, tibialis posterior, flexor digitorum longus, flexor hallucis longus, fibularis longus og fibularis brevis alle pull på bagsiden af ​​anklen for at udvide den. Og som et resultat, er du i stand til at rette dine underben, som du bestige under squat.