| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Lateral rejser med kabler

  Lateral raises er en meget effektiv øvelse for deltoids. Øvelsen er traditionelt udføres ved hjælp af håndvægte, men du kan gøre en variation med kabler. Fordelen ved at bruge kabler er at holde konstant spænding på dine muskler hele spektret af bevægelse. Konstant spænding betyder, at der ikke er nogen pause i spændingen i musklerne, hvilket gør øvelsen mere udfordrende. Du kan udføre flere variationer af den laterale raise afhængigt af hvilken del af deltoids, du ønsker at fokusere på. Gør 1-2 varianter pr skulder træning. Stående Lateral Raise
  p mest grundlæggende af de laterale raise øvelser er den stående version, som primært arbejder din forreste del af skulderen, laterale deltoids og supraspinatus musklen i din rotator cuff. Begynd med at stå i mellem to kabeltræk og sætte dem til en lav position tæt til højden af ​​dit knæ. Tag fat det rigtige kabel håndtag med venstre hånd og venstre håndtag med højre hånd. Stå i midten af ​​trisser og holde håndtag foran dine lår, hold armene let bøjede. Løft dine arme ud og væk fra dine sider, med håndtagene går i en kryds og tværs bevægelse. Når dine arme er parallelt med jorden, stoppe og returnere dem ned til det første punkt.
  Stående Lateral-raise Variationer

  at lægge mere vægt på din øvre trapezius de muskler placeret ved siderne af din hals, hæve armene forbi den parallelle punkt, når laver den stående kablet lateral raise. Du behøver kun at hæve dig armene lidt højere end parallelt med jorden for bedre at engagere din øvre fælder. En anden variation, du kan gøre, er den ensidige stående kablet lateral raise. Denne udgave af øvelsen tillader dig at arbejde på en enkelt side ad gangen, hvilket anbefales, hvis den ene side af kroppen, specielt den ene side af dine deltoids, er svagere end den anden.

  Bent-Over Lateral Raise

  En ekstra variation kan du udføre den foroverbøjet kabel lateral raise. Denne variation primært mål dine laterale og posteriore deltoids, sammen med infraspinatus og teres mindre muskler i din rotator cuff. For at gøre denne øvelse, komme i den samme stående position som stående kabel lateral raise, bøje knæene bare så lidt, og læner sig frem, så din ryg er parallelt med jorden. Derefter hæve armene væk fra dine sider, ligesom du gjorde i stående udgave af øvelsen. Du kan gå forbi den parallelle-to-the-ground arm position, hvis du ønsker at bedre at kunne inddrage den midterste og nederste trapezius musklerne i din ryg.
  Sæt og reps

  Brug aldrig tunge vægte eller ryk kablet håndterer opad, når du laver kablet lateral raise for at hjælpe med at forhindre skulder skade. Snarere bruge en moderat modstand, som du kan gøre 10 til 15 reps. Udfør tre sæt pr lateral raise motion og gøre op til to varianter pr skulder træning. Hver gentagelse skal vare mellem 3 og 5 sekunder. For eksempel tager to sekunder på vej op, tage en pause på 1 sekund i toppen og derefter tage 2 sekunder på vej ned.