| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Dumbbell Shoulder skuldertræk Alternativer

  håndvægt skulder Shrugs er en øvelse, der bygger din trapezius muskler, musklerne over dit kraveben placeret på siderne af halsen. Denne øvelse bør være inkluderet i din træning af overkroppen, da det kan hjælpe med at udvikle en muskuløs fysik. Bland din træning ved at prøve nogle håndvægt skulder skuldertræk alternativer, også målrette din fælder. Skulderblad pullup

  skulderblad pullups er kropsvægt øvelse, der virker fælder samt lats og mellemledere rygmuskler. Disse er udført på pull-up bar. Placer dine hænder på baren mere end skulder-bredde fra hinanden med håndfladerne udad. Start fra en hængende position med armene lige. Hæv dig selv et par inches, uden brug af dine arme, ved at trykke din skulderåget i en omvendt løftede bevægelse, siger Bodybuilding.com. Hold et øjeblik, og sænk din krop tilbage til udgangspositionen til at fuldføre en rep. Prøv at arbejde op til 10 reps pr sæt.
  Kettlebell Sumo High Pull

  kettlebell sumo high pull er en sammensat øvelse udføres ved hjælp af en kettlebell. Det virker fælder sammen med skuldre, adduktorer, glutes, hamstrings og quadriceps. Placer kettlebell på jorden mellem dine fødder og holde den med begge hænder. Begynd med dine fødder i en bred holdning hugsiddende stilling med dine hofter ryg, bryst og hoved op. Engager dine ben muskler til at stå op, samtidig med at løfte kettlebell op til dine skuldre. Raiser albuerne til at løfte kettlebell, indtil de er selv med dine skuldre. Vend tilbage til udgangspositionen ved langsomt at sænke kettlebell til at fuldføre en rep. Arbejde op til 10 reps pr sæt.
  Upright Cable Row

  opretstående kabel rækken udføres ved hjælp af et kabel maskine og fokuserer på de fælder og skuldre. Begynd ved at holde den lige bar kabel vedhæftet fil, der er forbundet til en lav trisse. Hold baren med armene forlænget, hænder lidt mindre end skulder-bredde fra hinanden og håndfladerne vendt lårene. Lad bar at hvile på lårene i udgangspositionen. Udånder som du løfter stangen ved at engagere din side skuldre og bruge albuerne til at køre øvelsen. Hold denne stilling et øjeblik og derefter indånder så du sænker baren for at fuldføre en rep. Valgte en vægt beløb, der giver dig mulighed for at fuldføre 12 til 15 reps pr sæt.
  Bag ryggen Barbell Shrug

  bag ryggen barbell shrugs udføres ved hjælp af en vægtstang bedrift vægtskiver. Denne øvelse virker fælder sammen med underarmene og mellemledere rygmuskler. Start med at stå lige, fødderne skulder bredde fra hinanden, holder barbell bag din ryg. Placer dine hænder lidt flere end skulder-bredde fra hinanden med håndfladerne vendt tilbage. Udånder som du hæve dine skuldre op så meget som du kan, som hvis du var løftede. Hold et øjeblik og derefter inhalere for at vende tilbage til udgangspositionen. Valgte en vægt beløb, der giver dig mulighed for at fuldføre 12 til 15 reps.