| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan vælges Vand aerobic Gear

  Hvis du tror vand aerobic er bare om svømme rundt i cirkler eller tage omgange i en pulje, så tro om igen. Der er et varieret udvalg af vand aerobic gear at vælge imellem for at hjælpe dig med at få mest gavn ud af din vand aerobic workout - alt fra vand-aerobic gear øvelse bælter til undervands MP3-afspillere og briller. Så hvis du er ved at fordybe sig i vandaerobic, skal du følge disse trin for at finde ud af, hvordan du vælger det rigtige gear og tilbehør til at holde dig i svømme ting. Ting du har brug
  vandaerobic gear, som passende
  Vis Flere Instruktioner
  Lær at Vælg Vand aerobic Gear
  1

  Oplev et par sessioner af en vand aerobic klasse, før du begynder at investere i vand aerobic gear. Dette vil give dig en god idé om den slags tilbehør, du kan få brug for i henhold til de typer af øvelser, du vil gøre.
  2

  Få rådgivning af dit vand aerobic klasse instruktør på gear og tilbehør, der bedst kan supplere din træning, før du foretager nogen køb.
  3

  Vide, at der er forskellige former for vand aerobic øvelse bælter, der varierer i kompleksitet og pris. Mens de fleste er beregnet til at øge modstanden ved brug af klokker eller vægte, andre designet til at forbedre specifikke vandaerobic øvelser, såsom gåture, jogging eller cykling bevægelser under vand.
  4

  overveje, hvorvidt undervands gear kan være rigtige for dig, såsom næse stik, briller eller en helmaske. Denne form for gear kan være nyttigt, især hvis du er følsom over for tilstedeværelsen af ​​klor brugte sanitize bassinvandet.
  5.

  Tilføj rytme til din vandaerobic rutine med brug af en SwiMP3, en bærbare MP3-afspiller designet til at arbejde under vandet.
  6

  Spørg forhandleren eller forhandler for at vise, hvordan man bruger noget vand aerobic redskaber, som du kan være interesseret i, før de køber det. Dette vil sikre, at du vil bruge produktet korrekt og undgå mulig skade.
  7

  Gennemse et udvalg af vand aerobic gear tilgængelige online, såsom produkter, der udbydes på Aqua Gear hjemmeside (se Resources nedenfor ).