| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hjemmelavet Lat Romaskine

  Nogle mennesker tror, ​​unøjagtigt, at du skal udføre en pull-down øvelse for at give en god træning for din latissimus dorsi musklerne (også kendt som lats). Du kan give dine lats en effektiv træning ved hjælp af øvelser, der involverer en robevægelse-så længe du bliver klar over, hvordan lats funktion og arbejde dem i overensstemmelse hermed. Lats

  lats-store rygmuskler udformet som vinger og ansvarlig for den V-formede overkrop for mange svømmere og bodybuildere-udfører medial rotation (rotation din arm), adduktion (flytte din arm tilbage til kroppen efter at have løftet den ud til siden) og udvidelse (flytte din arm tilbage mod din krop efter at have ophævet den foran dig).
  Romaskine
  < p> Du kan nemt bygge din egen romaskine i hjemmet: Du får simpelthen brug motion bands med håndtag, en dør anker (ressourcer), og en dør. Mens du sidder ned i den type romaskine du typisk finde på gym, vil du stå op i din hjemmelavede romaskine. Fastgør døranker til en dørstolpen ved bryst-bone-niveau. Flyt motion bands gennem ankerets løkke indtil du har den samme længde på hver side af ankeret. Du har nu fuldført din romaskine.
  Execution

  Stå med fødderne skulder bredde fra hinanden, holder et håndtag i hver hånd. Træk bands, indtil de er udvidet, men ikke stramt. Squat ned 90 grader og samtidig holde dine arme lige ud foran dig, i skulderhøjde. Båndene vil slække lidt som du squat. Stå op igen, mens du trækker dine albuer tilbage i en robevægelse så langt som du kan. Gentag bevægelsen i et rask tempo i 30 sekunder, bremse forslaget til de efterfølgende 30 sekunder. Har dette sæt fem til 10 gange, afhængig af din fitness-niveau. Du har lige foretaget et interval serie om din hjemmelavede romaskine-den bedste metode til at gøre hjerte-kar-arbejde på alle typer af romaskine.
  Lat Involvering

  Hold albuerne tæt til dine sider med håndfladerne op, mens de udfører din roning bevægelse for at få mest lat involvering. Hvis du ønsker at opbygge flere muskler og fokusere mindre på cardio aspekt af roning, få bands med mere modstand og udfører robevægelse langsommere.