| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • MBT: Hvordan vælger den rigtige størrelse

  Masai Barefoot Technology sko, eller MBT-sko, var inspireret af balance og smidighed i Masai folk, som udviklede fremragende muskeltonus og kropsholdning grund til konstant gå på skiftende, ujævne overflader. Skaberne af MBT sko patenteret denne idé i form af sko, der skaber en lignende effekt, og dermed at styrke musklerne og korrigere rygproblemer. Indkøb den rigtige størrelse MBT er afgørende for at få mest muligt ud af disse fordele. Instruktioner Salg In Person
  1

  Konverter til dit American skostørrelse i europæisk dimensionering. Da MBT sko blev udviklet i Schweiz, deres dimensionering svarer omtrent til europæisk sko dimensionering. De fleste mennesker med gennemsnitlige størrelse fødder, vil bære deres standard europæisk skostørrelse. (Se størrelse konvertering diagrammet i afsnittet Ressourcer til at bestemme din europæiske størrelse.) MBT sko variere en smule for små og store størrelser. Mænd med fødder mindre end en str. 8, og kvinder med fødder mindre end en str. 6 kan være nødvendigt at gå ned én europæisk størrelse. Det modsatte er tilfældet personer med fødder større end en mænds størrelse 12 eller en kvinders størrelse 10.
  2

  Besøg en velrenommeret MBT sko forhandler. Brug det europæiske størrelse du har fastlagt i det foregående trin som et udgangspunkt for hvilken størrelse sko til at prøve.
  3

  Bind snørebånd temmelig stramt og se, hvordan skoen føles. Da MBT sko er designet til at passe anderledes end andre sko, kan de ikke føle det samme som andre sko. Dette betyder ikke nødvendigvis, at de ikke passer.
  4

  Gå rundt i skoene. En korrekt montering MBT sko skal passe stramt gennem tå og vristen og har lidt ekstra plads i hælen. Når du tager et skridt, bør du føle din hæl slide tilbage i skoen.
  5.

  Prøv på andre sko, indtil du finder en, der passer ordentligt og giver en komfortabel pasform. Walking i MBT sko tager nogle at vænne sig til, så ikke blive afskrækket bare fordi de føler sig lidt unaturligt.
  Over Internet
  6

  Konverter dit American sko størrelse til europæisk dimensionering, som angivet i trin 1 i det foregående afsnit. Husk, at store og små størrelser varierer lidt fra den europæiske konvertering chart.
  7

  Trække en halv størrelse, hvis du har smalle fødder, eller tilføje en halv størrelse, hvis dine fødder er brede.

  8

  Læs anmeldelser af den specifikke stil sko du har til hensigt at købe. Se om brugere troede dimensionering var korrekt, eller hvis de anførte, at skoene kører store eller små. Tag forbrugernes kommentarer i betragtning og tilpasse dig størrelse efter behov.
  9

  Køb dine sko fra en hjemmeside, der tilbyder en problemfri returnering eller ombytning politik for sko, der ikke passer. Worst case scenario, vil du ende med at sende tilbage nogle dårligt montering sko, men du vil vide, hvilken størrelse til at bestille næste gang.