| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man gør Wall Leg Strækker

  Osteoporose ofte forårsager en ændring i kropsholdning, såsom skuldre og øvre ryg afrunding fremad. Det kan også føre til tæthed og begrænset bevægelse i hofterne. De strækninger nedenfor hjælper dig til at arbejde på begge. Ved at strække langs væggen, vil du have feedback på, hvis din ryg er lige eller ej. Instruktioner
  Sit Korrekt
  1

  Sit op mod en væg med din ryg og skuldre mod muren. Hvis det er svært at sidde på gulvet, placere en yoga Hovedgærde eller sofa pude mod væggen og sidde på det. Hvis du sidder på noget, der hæver dine hofter højere end dine knæ, siddende på gulvet er meget lettere.
  2

  Fokus på at holde skulderbladene, øvre ryg og bagdel mod væggen.

  3 p Hvis det er muligt, guffe hagen ind og røre bagsiden af ​​dit hoved på væggen. Sørg for at holde hovedet niveau og ikke vippe hagen op at røre hovedet. Hvis dit hoved ikke kan røre, bare holde det så tæt på væggen som du kan.
  Butterfly Stretch
  4

  Sid lige mod væggen. Bring fodsålerne sammen. Hægte dine hænder rundt om dine fødder.
  5.

  Tryk hælene og fødder ind i hinanden. Når du trykker fødderne sammen, vil knæene begynder at åbne og komme lidt tættere på gulvet. Det er ikke vigtigt, at dine knæ rører gulvet, men at opretholde en god kropsholdning er. Bare åbne knæ så meget som du kan med ryggen mod muren. Hvis du strække på en regelmæssig basis, vil din fleksibilitet forbedrer.
  6

  Hold for 5 til 10 dybe vejrtrækninger. Hold forsigtigt at trykke fødderne sammen, og lad knæ at åbne. På samme tid skal du trykke din bagdel, skulderblade og om muligt, bagsiden af ​​hovedet på væggen.
  Inderlåret Stretch
  7

  Sit up straight med ryggen mod væggen. Stræk højre ben ud til siden. Bring venstre fod mod indersiden af ​​højre lår. Placer din højre hånd på gulvet mellem dit højre ben og væggen.
  8

  Løft din venstre arm over hovedet med håndfladen nedad. Sørg for, balder, øvre ryg og om muligt, er bagsiden af ​​hovedet stadig rører væggen. Bring venstre arm tilbage, så overarmen, albue og hånd hele røre væggen. Hvis dette ikke er muligt, bare røre så meget af din arm som muligt. Igen, med konstant stretching, vil dette forbedre.
  9

  begynde at bøje til højre og nå ud over forlængede højre ben. Hold din ryg og arm mod væggen som du bøjer. Så snart du mister kontakt med væggen, tilbage ud af strækningen, indtil du kan røre og holde strækket der.
  10

  Hold for 5 til 10 dybe vejrtrækninger. Gentag anden side.