| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Baseball Strækker for Arm

  Varmer op og strække før du spiller baseball er meget vigtigt. Strækker armene korrekt kan forebygge skader såsom muskel tårer og bidrage til at forbedre arms vifte af bevægelse. Mens skuldre og håndled er mest udsatte for overbelastningsskader, er det også en god ide at strække musklerne i overarmen og underarmen for at undgå forstuvninger under pladevat. Overhead Stretch

  overliggende stræk rettet mod de triceps, som anvendes primært i løbet af pitching og Fielding. Placer håndfladen af ​​din højre hånd fladt mod nakken af ​​din hals med din højre albue peger lige op. Brug din venstre hånd til forsigtigt at trække din højre albue tilbage, indtil du kan mærke et træk under din højre arm og hold denne strækning i 15 til 30 sekunder. Gentag strækket med den anden arm.
  Døråbning Stretch

  døråbning stretch rettet mod biceps, skuldre og øvre bryst, som anvendes i alle positioner i løbet af en baseball spil . Stå i en døråbning, og læg din højre hånd på dørkarmen lige over skulderhøjde med håndfladen vender fremad. Langsomt vende din krop væk fra din hånd, indtil du kan mærke et træk langs din overarm og skulder. Hold strækket i 15 til 30 sekunder, og slip derefter og gentag med den anden arm.
  Siddende Stretch

  siddende stræk mål dine overarme, skuldre og bryst, som alle anvendes i enhver baseball position. Sid på gulvet og læne lidt tilbage på dine hænder bag dig. Langsomt shuffle din krop frem med hænderne på plads, indtil du kan mærke et stræk på tværs af dine overarme og bryst. Hold stillingen i 15 til 30 sekunder.
  Praying Stretch

  bedende stræk rettet håndled, som anvendes primært i pitching og Fielding. Placer dine hænder håndflade mod håndflade foran brystet i en bedende stilling og drej dine håndled indad så dine fingre peger mod dit hoved. Skub håndfladerne sammen og flytte dine hænder ned og væk fra din krop, indtil dine håndled begynder at bevæge sig væk fra hinanden. Hold denne stilling i 15 til 30 sekunder, før du slipper.
  Wrist Extension Strækker

  Disse forlængelse strækker målrette dine håndled og underarme, som anvendes i alle positioner under hele spillet . Hold din højre arm lige ud foran dig og bruge din venstre hånd til forsigtigt at skubbe bag på din højre hånd ned, indtil håndfladen vender mod dig, og du kan føle en pull langs bagsiden af ​​hånd og underarm. Hold strækket i 15 til 30 sekunder og derefter forsigtigt slip og skub håndfladen op så bagsiden af ​​din hånd vender opad. Denne gang skal du føle en pull langs undersiden af ​​dit håndled og underarm. Hold strækket i 15 til 30 sekunder, og slip derefter og gentag begge strækninger på den anden side.
  Side Stretch

  Denne strækning rettet mod skulderen, som anvendes i alle positioner, især pitching. Løft din højre arm på tværs af din øvre bryst og støtte den med din venstre hånd på albuen. Brug din venstre hånd til forsigtigt at trække din højre albue på tværs og ind i dit bryst, indtil du føler et træk i skulderen. Hold stillingen i 15 til 30 sekunder og gentag derefter med den anden arm.