| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Assisted Strækker Techniques

  Assisteret stretching er simpelthen strækning der sker med en partner. Det er ofte udført med en personlig træner eller massage terapeut, og hvis ikke med en professionel, så helst med nogen, der har kendskab til både fleksibilitet og kroppen for at sikre, at du ikke kommer til skade. Assisted stretching er nyttige i at øge din fleksibilitet og kræver lidt indsats fra din side, som du er ved at blive lempet ind i bevæger sig ved din partner. Assisted Gluteus Stretch

  gluteus kan få stram gennem daglig aktivitet, og denne tæthed kan forårsage kroniske rygsmerter, hvis venstre ubehandlet. At strække denne muskel med en partner, har modtageren lå med ryggen fladt på en mat. Hans knæ skal være bøjet med fødderne fladt på jorden. Lad ham placere sin højre ankel på venstre knæ, og derefter løfte sin venstre fod fra gulvet. Knæl ved siden af ​​ham og placere dine hænder på bagsiden af ​​venstre lår nær knæet. Langsomt bevæger dette ben ind til hans bryst. Brug din kropsvægt til at bevæge benet fremad, men ikke trykke for langt. Spørg ham til at fortælle dig, når han kan mærke strækket og derefter holde det i 30 sekunder. Gentag med det andet ben.
  Assisted skulder Stretch

  Sit modtageren af ​​strækningen på en bænk eller backless stol. Sørg for, at de sidder oprejst og vender fremad. Har hun placerer sine hænder bag hendes hoved, sikringsanlæg fingrene. Albuerne bør holde ud parallelt med hendes ører. Stå direkte bag hende og let forstå albuerne. Bevæg albuerne tilbage mod dig. Stop, når strækningen kan mærkes af modtageren, og hold stille i 30 sekunder. Flyt albuerne frem og lod hende trække hendes skuldre fem gange. Gentag.
  Assisted Leg Stretch

  Har modtageren lå på ryggen på en polstret mat. Hans ben skal ligge lige ud foran ham og hans arme ved sin side. Få ham til at løfte det ene ben fra jorden og derefter pege tæerne, det andet ben er stadig fladt på jorden. Knæler ved hans fødder står ham. Placer den ene hånd på læggen af ​​løftede venstre og den ene hånd bag knæet. Brug din kropsvægt, langsomt flytte denne ben mod hans torso. Stop, når strækningen mærkes og hold i 30 sekunder. Slip benet til gulvet og hvile i fem sekunder. Gentag på samme ben og derefter udføre strækket på det andet ben.
  Assisted Neck Stretch

  Halse er meget sarte områder af kroppen, så enhver strækning, der involverer det Området skal gøres meget omhyggeligt. Sid modtageren på en stol med ryggen lige og oprejst. Har hun droppe sit hoved frem, så hagen er gemt ind mod hendes bryst og hun stirrer på hendes skød. Placer den ene hånd på bagsiden af ​​hendes hoved, og tryk forsigtigt ned. Hold i 30 sekunder, og slip. Nu har hun vippe hendes højre øre til hendes højre skulder holder hendes øjne vender fremad. Placer din hånd på den venstre side af hovedet og let tryk nedad. Hold i 30 sekunder og gentag med den anden side af hendes hoved.