| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Forholdsregler for stretching

  Fleksibilitet, som du forbedre gennem strække, er et af elementerne i fitness. Ekstrem fleksibilitet, som kan være nødvendigt for nogle sportsgrene er ikke nødvendigt eller endog ønskeligt for den gennemsnitlige person. Du kan strække for meget, eller alt for langt, hvilket kan føre til skade. Aldrig holde en strækning på et punkt, hvor du føler dig overdreven smerte. Lær at strække
  p Det er ikke svært at lære at strække, men det er ikke altid indlysende, hvordan det skal gøres korrekt. Stick med standard statisk strækninger, medmindre du udfører i en sport, der kræver en vis dynamisk fleksibilitet. For en statisk stræk, flytte din krop langsomt i position til at strække målet muskler, så fastholder denne stilling i 30 sekunder. En dynamisk strækning anvender bevægelse, typisk en bevægelse anvendes i en sport, men ikke hoppende. For eksempel kan du bruge en bevægelse magen til din tennis tjene eller øve dit golfsving. Du ønsker at strække dine muskler, men ikke belaster dine led. Varm op før strækning. Strækker kolde muskler kan medføre personskade.
  Må ikke overstrække

  Den største fare fra stretching overstrækning. Begrebet funktionelle vifte af bevægelse er at få tilstrækkelig fleksibilitet til specifikke aktiviteter, uden at gå på kompromis ledstabilitet. Bevæge sig langsomt ind i din stretch indtil du føler modstand, og hold et par sekunder, og slip derefter og gentag. Aldrig strække til det punkt af smerte, fordi det kan medføre personskade. Strækker ofte - flere gange om ugen - vil løsne dine muskler indtil du kan strække længere. For de fleste mennesker, sker det gradvist.
  Ikke Bounce

  Må ikke hoppe ind i din stretch fordi din kan skade din muskel. Din krop beskytter mod pludselige ændringer i muskel længde. Flyt ind i din stretch langsomt og støt for at overvinde denne reaktion, kaldet myotatic refleks. Stræk alle muskler omkring et led. Hvis du bare gør din favorit strækninger, eller strække kun de bevægelser, der allerede er ved normal vifte af bevægelse eller længere, kan du fremme muskel ubalance, hvilket kan føre til skade.
  Muskel Nedskrivninger
  Salg

  Standard strækninger, og discipliner som pilates og yoga, der understreger fleksibiliteten, er beregnet til folk med normal sundhed og styrke potentiale. Hvis du har en tilstand, der påvirker en fælles, såsom gigt, eller et smertesyndrom såsom fibromyalgi, rådføre sig med din læge udbyder eller en fysioterapeut, før du starter et stretching program. Strækker vil sandsynligvis hjælpe din tilstand, men nogle bevægelser bør undgås.