| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Hvordan man gør Step Øvelser

  Step øvelser er en hurtig og nem måde at tone benmusklerne, giver en aerob træning, og øge respiration og cirkulation. Det eneste der kræves for at udføre trin øvelser er en hævet platform mellem 4 og 12 inches høj. Jo højere platformen, jo vanskeligere øvelserne vil være. Disse grundlæggende trin øvelser vil få dig i gang på din vej til et sundere liv. Ting du skal
  forhøjning
  Vis Flere Instruktioner
  1

  Begynd med de grundlæggende trin øvelse. Placer din venstre fod på forhøjning, efterfulgt af den højre fod. Sikre, at hele foden er på platformen. Så gå ud, en fod ad gangen startende med den venstre. Udfør 3 sæt af 15 gentagelser.
  2

  Udfør "V" trin øvelse, når du nemt kan udføre den grundlæggende trin. Start med begge fødder sammen foran platformen hævet, og direkte i centrum. Placer din venstre fod på platformen, så langt til venstre som muligt. Gentag i den anden fod, placere den så langt til højre som muligt. Træd ned den ene fod på et tidspunkt, returnere fødderne til centrum. Udfør 2 sæt af 10 gentagelser.
  3

  Udfør knæløft øvelse ved at udføre grundlæggende trin motion, mens yderligere at hæve knæet så højt som muligt i løbet af hvert trin. Første gang, gå op med din højre fod, og følg derefter med den venstre. Optrappe med venstre fod først anden gang. Fortsæt med at veksle til 3 sæt af 15.
  4

  Gør siden elevatoren trin øvelse ved at optrappe med højre fod og bevæger din krop op på platformen. I stedet for at træde med venstre fod, hæve din venstre ben til siden så langt som muligt uden at skabe for meget muskelspændinger og derefter returnere det ved siden af ​​den højre fod. Træd ned højre fod først, og gentag, ved hjælp af venstre fod og højre ben. Må 2 sæt af 10 gentagelser.
  5.

  Udfør forstrækning krøller trin øvelse næste. Placer højre fod på trin og løft dig op på platformen. I stedet for at træde med venstre fod, bøje i knæ og røre dine boller med din fod. Retur foden til platformen ved siden af ​​højre fod og træde tilbage. Gentag, træde med venstre fod og curling højre ben. Udfør 2 sæt af 10 gentagelser.