| Hjem | sygdom | Fødevarer | Sundhed | familie | Fitness | 
 • Sådan bruges terapeutisk ultralyd til behandling Sportsskader

  Terapeutisk ultralyd anvendes i fysioterapi, ergoterapi og sport terapi til behandling af en bred vifte af sportsskader. Det fremskynder helingsprocessen ved hjælp højfrekvente lydbølger, der producerer termiske og cavitational effekter på det område, der behandles. Instruktioner
  Diagnosticere og Diskuter
  1

  Tal med din terapeut om din sportslige skade først. Indtil du har en ordentlig diagnose, kan du ikke være sikker på, hvordan terapeutisk ultralyd kan hjælpe dig.
  2

  Informer din terapeut om eventuelle kontraindikationer, du måtte have, der skal forhindre dig i at modtage ultralyd behandlinger. Hvis du har nedsat følelse eller nerveskader, kan du være i stand til at føle den periostial smerte, der tyder på, at sessionen skal stoppes.
  3

  Spørg din terapeut hvilken slags ultralydterapi du vil modtage. Både puls og kontinuerlig ultralyd arbejde ved at sende højfrekvente lydbølger gennem kroppen ved en frekvens, der vil passere gennem væv prelle ben og blive absorberet af sener, ledbånd og fascia. De to slags har forskellige virkninger, dog, og bruges til at behandle forskellige sportsskader.
  Brug terapeutisk ultralyd til behandling Sportsskader
  4

  Brug pulse ultralyd til at behandle betændelser såsom tendinitis og bursitis. Denne form af ultralyd terapi virker gennem kavitation, transmission vibrationer, der stimulerer cellemembraner, hvilket resulterer i hurtigere reparation.
  5.

  Brug kontinuerlig ultralyd terapi til behandling af muskelkramper, smerter og slappe spændte muskler. I denne type af ultralyd, skabe lyden transmitteres bølger friktion, når de passerer gennem muskelfibre, som igen producerer varme i det skadede område. Kroppen øger blodcirkulationen til området for at køle den ned, og denne øgede blodgennemstrømning fremskynder helingsprocessen.
  6

  Vide, hvornår at stoppe. Ultralyd behandling ikke opvarme overfladen af ​​huden, er det kun musklen nedenunder, så terapeuten udfører din behandling vil stole på dig at lægge mærke hvis noget er galt. Hvis ultralydsbølger skaber for meget varme, vil du opleve periostial smerter omkring knoglerne i det område, der behandles. Hvis dette sker, bør du advare din terapeut for at afslutte behandlingen.